Solliciteren met social media

Zwolle – Het gebruik van social media als Twitter en Linkedin is sterk in opmars bij het werven van nieuw personeel. E-loopbaanadviseur Judith Walter geeft woensdag 13 februari om 20.00 uur in de Bibliotheek Zwolle Centrum tips en trucs over solliciteren met social media.

Op zoek naar een andere baan, maar waar vind je tegenwoordig vacatures? In kranten verschijnen steeds minder personeelsadvertenties. Werkgevers zetten andere middelen in om nieuw personeel te vinden: het gebruik van social media (LinkedIn, Twitter etc.) is in opmars! In deze interactieve lezing ontvang je praktische informatie en tips over solliciteren met social media. Welke social media kun je inzetten bij je zoektocht naar een baan? Hoe werkt solliciteren via social media? Waar let een werkgever op bij het zoeken naar personeel met social media? Judith Walter vertelt je wat moet je juist wel en wat je beter niet kunt doen.

Judith Walter

Judith Walter heeft een HBO opleiding in de richting studie- en beroepskeuze afgerond en is vele jaren werkzaam als loopbaanadviseur. Zij biedt advies en begeleiding bij vragen op het gebied van loopbaan, studie- en beroepskeuze en solliciteren aan individuen en groepen. Judith Walter werkt niet alleen met persoonlijke gesprekken, maar ook met online consulten (per e-mail). Naast haar eigen loopbaanadviesbureau, werkt zij een aantal uren per week als loopbaanadviseur bij een onderwijsinstelling in het MBO. Zij staat geregistreerd bij het Register voor beroepskeuzeadviseurs en het NOLOC, vereniging voor Loopbaanprofessionals. Meer informatie is te lezen op www.e-loopbaanadviseur.nl.

‘Solliciteren met social media’ start woensdag 13 februari om 20.00 uur in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle (Diezerstraat 80) en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De entree bedraagt 5,00 (UIT-met-je-biebpas) of 6,00 euro. Reserveren is gewenst en mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer