Arne Slot kiest voor Bruce Springsteen

Zwolle – Tijdens de derde editie van BeoPlayground is het niemand minder dan Arne Slot die de sleutel krijgt van Hedon en zijn muzikale speeltuin in mag vullen. Burgemeester H.J. Meijer was host van de eerste editie van BeoPlayground. Ondernemer Jacco Vonhof is host van de tweede editie

De middenvelder van PEC Zwolle blijkt naast een goede voetballer ook nog een zeer goede muzieksmaak te hebben. Zijn voorliefde voor Bruce Springsteen kwam al snel naar boven toen we met hem spraken over de invulling van zijn avond. En laat er nou net een heel mooie tribute band zijn ontstaan met enkel rasmuzikanten in de gelederen. De band Bruce Springsteen Tribute zal optreden. Ze zullen schitteren op de aankomende editie van de Zwarte Cross, maar doen ook Hedon aan vanavond. Er is een All-Star band band opgericht om de Baas aller Amerikaanse rockartiesten te eren: Bruce Springsteen. Maak je klaar om met je gebalde vuist in de lucht mee te brullen met Born In The USA, Dancing In The Dark en Glory Days! De band bestaat uit: Tommy Ebben, Otto de Jong, Bernhard Gepken, Gertjan vd Weert, Kai Liebrand, Dirk-Jan Heinstra en Remco Zanvoort.

Let’s Play!

Dit jaar zijn we samen met Bang & Olufsen Zwolle een nieuw fenomeen gestart; ‘BeoPlayground’. Deze avonden worden muzikale speeltuinen van mensen uit (regio) Zwolle die enige bekendheid genieten. Voor deze speciale avonden geeft Hedon de sleutel weg. Met de ‘host’ van de avond wordt op basis van persoonlijke smaak / CD-collectie / Spotify-lists een avond ingevuld die bol staat van muziek. Een eigen ‘playground’. Er ontstaat een avond waar de muziekvoorkeur van de host de rode draad gaat vormen. Verbinden! Via muziek met de wereld! Een speeltuin! Iedere keer weer anders.

Datum:do, 28 mrt 2013

Aanvang:20:30

Zaal open:20:00

Locatie:Hedon

Prijs:€ 7,50 (vvk) – € 10,00 (deur)

Hou voor alle laatste informatie onze website of http://www.beoplayground.com/ in de gaten. Let’s Play!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer