RTL Viert de Zomer Concert weer naar Zwolle

Zwolle – Het begin van de zomer moet gevierd worden. RTL doet dat spectaculair op zaterdag 22 juni met het RTL Viert de Zomer Concert. Voor de tweede keer wordt Park de Wezenlanden in Zwolle het decor van dit gezellige concert. Het park wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot concertlocatie. De eerste 500 beslissers krijgen nu korting op de kaartprijs met de speciale Early-Bird tickets.

20120825-193458-gvds.jpg

Welke artiesten die middag en avond het podium gaan betreden is nog een verassing en wordt vanaf 22 februari bekend gemaakt. Dat het publiek in ieder geval acht optredens van de beste artiesten kan verwachten is zeker. De kaartverkoop voor het RTL Viert de Zomer Concert start donderdag 7 februari vanaf 16.00 uur. Dit jaar is de toegangsprijs, net als vorig jaar, weer zeer toegankelijk gehouden. Daarbovenop biedt RTL snelle beslissers iets extra’s; Het Early-Bird Ticket. De eerste 500 kaarten kosten namelijk slechts € 20,- (excl. servicekosten). De normale kaartprijs is € 25,- (excl. servicekosten) per ticket en zijn hier te koop.

RTL Viert de Zomer Concert begint al vroeg in de middag. Iedereen is welkom. Kom gezellig met je geliefde, een groep vrienden of je hele familie en geniet samen met ons van de start van de zomer!

2012
Het RTL Viert de Zomer Concert werd vorig jaar op dezelfde locatie gehouden en was een groot succes. Bezoekers waren heel enthousiast. “Vorig jaar geweldig feest. Dit jaar maar weer. Heb er zin in”, “Leuk feestje was dat! Voor herhaling vatbaar!! In Zwolle!!” en “De hele dag was genieten, en Bløf als slotstuk: Geweldig!!!” waren enkele reacties. Dat kon natuurlijk ook niet anders met optredens van onder anderen Alain Clark, Racoon, Ilse de Lange, Van Velsen en Gers Pardoel!

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor slechts € 25,- wordt je getrakteerd op acht Nederlandse artiesten en dat zijn zeker niet de minste. Houd de site of onze Facebook pagina in de gaten, vanaf 22 februari maken we de eerste artiesten bekend.

Kortom: een fantastische begin van je zomer! Zet het vast in je agenda: 22 Juni, Park De Wezenlanden, Zwolle. Gezellig met je vrienden of familie, heerlijk zomerse dag met live optredens van je favoriete artiesten! RTL Viert de Zomer Concert: een super start van je zomer!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer