Start inschrijving tweede editie Marathon Zwolle

Zwolle – Afgelopen week is de inschrijving gestart van de Marathon Zwolle. Inschrijven kan via www.marathonzwolle.nl. De tweede editie van deze hele marathon vindt plaats op zondag 6 oktober 2013. Ook hier worden opnieuw goede doelen aan gekoppeld. Lopers kunnen zich inschrijven als duo, als team, vanuit een organisatie of alleen.

marathon_zwolle_52.jpg

Voor de gevorderde (wedstrijd) duurloper is er de hele marathon met een afstand van 42,195 km. En als één van de weinige organisaties in Nederland wordt er ook een Duo-Marathon in estafette van 2 x ca. 21,1 km aangeboden. Deelnemers aan de Duo-Marathon kunnen het loopshirt voor € 12,50 optioneel bestellen. Voor de beginnende loper of voor de deelnemer die graag in teamverband wil lopen is een Quatro-Marathon in estafette van 4 x ca. 10,5 km opgenomen. Zowel vrouwelijke, mannelijke als gemengde teams kunnen zich inschrijven. Deelnemers aan de Quatro-Marathon kunnen het loopshirt voor € 12,50 optioneel bestellen.

BusinessRun
Aan organisaties en bedrijven is ook gedacht. De BusinessRun wordt als bedrijvencompetitie in de vorm van de Quatro-Marathon opgenomen. De lopers kunnen lopen in een shirt dat beschikbaar is gesteld door hun bedrijf of organisatie. Ieder team krijgt een VIP behandeling in het IJsseldelta Stadion. Deelnemers aan de BusinessRun ontvangen een gratis functioneel loopshirt.

Artikel delen:

Reageer