CSV’28 levert (jeugdige) scheidsrechters af

Zwolle – Onlangs werd bij CSV’28 de KNVB cursus BOS scheidsrechter afgesloten. In een cursus van 7 avonden werden de scheidsrechters klaargestoomd voor het echte werk. Hierbij werd de laatste avond afgesloten met een theorie examen.

csv_groepsfoto_2_1-2.jpg

Opmerkelijk en bijzonder aan de deelnemende groep was het aantal jeugdige scheidrechters. Op een totaal van 13 kwamen er 9 voort uit de jeugd van CSV’28. Zij hadden al eerder de pupillencursus gevolgd bij CSV’28. Het beleid van CSV’28 inzake scheidsrechters gaat niet onopgemerkt voorbij. CSV’28 mag met trots zeggen dat zij de scheidsrechters mogen leveren voor jeugdwedstrijden van PEC Zwolle. Daarnaast worden de meeste jeugdwedstrijden van de pupillen van CSV’28 door een grote groep van zo’n 40 gediplomeerde jeugdscheidsrechters gefloten.

CSV’28 vind Sportiviteit en Respect erg belangrijk met de opleiding van jeugdscheidsrechters wordt hier invulling aangegeven net als het vergroten van de binding met de vereniging. "We zijn op de goede weg, maar kunnen nog altijd vers bloed gebruiken."

Ben je geïnteresseerd, geef je dan op voor een scheidsrechters cursus. Dat kan via: scheidsrechter@csv28zwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer