Van der Capellen is Leukste school van Nederland

Zwolle – Wekenlang zochten SlamFM de leukste school van Nederland. En die hebben is vrijdag gevonden! Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle wint de SLAM!Schoolawards 2013. De school wint de award, mag zich een jaar lang de leukste van Nederland noemen en krijgt een super dik schoolfeest. En er was nog een prijs voor Zwolle! Lekkerste hunk werd Niels Bax.

slamfm_capellen_leukste_school_van_nederland_-_uitslag_bekend.jpg
Foto: John Beumer

Tijdens de grote finale in de HMH, met optredens van The Partysquad, Gers Pardoel, Yellow Claw, De Kraaien en Leona Philippo, werden de SLAM!Schoolawards uitgereikt. Want niet alleen de leukste school ging naar huis met een award, o.a. ook de chillste leraar, coolste conciërge en lekkerste babe wonnen een award. Hier op slamschoolawards.nl kon er gestemd worden op alle middelbare scholen van Nederland. En dat is gedaan, massaal. Ruim 30.000 stemmen! De 5 scholen met de meeste stemmen mochten met de hele school naar de grote finale in de HMH en de scholen kregen een check-out van De Avondploeg dj’s Danël & Ivo, After School host Michael, Hi member Uriah en Lieke van Lexmond namens Join Feedback.

Check hieronder alle winnaars, de eerste foto’s en hou deze site in de gaten voor de aftermovie.

Winnaars
Chillste leraar: Flip van Manen – Lorentz Casimir Lyceum, Eindhoven
Chillste lerares: Christine van Manen – CSV Het Perron, Veenendaal
Coolste conciërge: Abdel Labrid – Lyceum Sancta Maria, Haarlem
Lekkerste hunk: Niels Bax – Van der Capellen Scholengemeenschap, Zwolle
Lekkerste babe: Manon Mulder – De Lindenborg, Leek
Music Talent Award: Lyceum Sancta Maria, Haarlem en De Lindenborg, Leek
Join Feedback Award: Lyceum Sancta Maria, Haarlem

SLAM!Schoolawards finale op SLAM!
Heb je de finale van de SLAM!Schoolawards in de HMH gemist? No worries! We zenden de finale nog een paar keer uit op SLAM!TV. Check hieronder wanneer!

9 februari: compilatie om 10:00, 14:00, 17:00 en 20:00 uur
10 februari: compilatie om 10:00, 14:00 en 17:00 uur

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Organiseren,plannen, samenwerken, allemaal dingen die ze hebben moeten doen om de leukste school van Nederland te worden. En dat hebben ze dus heel goed gedaan! Gefeliciteerd en geniet van het komende schoolfeest!


    Maak melding

Reageer