Voorrondes SpinAward Jong Talent

Zwolle – Woensdag 13 februari vindt op hogeschool Windesheim in Zwolle de regionale voorronde plaats van de SpinAward Jong Talent 2013. Iedereen is vanaf 11.00 uur van harte welkom om de twaalf presentaties bij te wonen, waaronder zes presentaties van Windesheim-studenten(groepen). Aan het eind van het programma worden de twee winnaars bekend gemaakt die verder mogen naar de landelijke finale in maart.

Tussen 11.00 en 15.00 uur presenteert iedere studentengroep in vijf minuten hun inzending aan een vijfkoppige jury. De voorronde vindt plaats in het Auditorium in het C-gebouw op de Campus van Windesheim. Om 15.15 uur worden de twee genomineerden bekend gemaakt die doorgaan naar de landelijke finale tijdens de SpinAwards Inspiration Days in maart. Daar presenteren alle genomineerden hun werk aan de landelijke vakjury en het publiek.

SpinAward Jong Talent

De SpinAwards zijn de grootste prijzen in Nederland voor creatieve ideeën in digitale communicatie. Er zijn SpinAwards voor onder andere de beste website, de beste interactieve video en de beste game of app. Speciaal voor studenten is de SpinAward Jong Talent opgezet. Windesheim, dit jaar voor het eerst bij de SpinAwards betrokken als sponsor, organiseert één van de vijf regionale voorrondes voor de SpinAward Jong Talent. Sponsoring van de awards ziet Windesheim als een stimulans om studenten uit te dagen zich te meten met ander jong Nederlands talent. Landelijk hebben vijfentachtig studenten(groepen) zich aangemeld om mee te doen aan de competitie voor jonge talenten, waarvan er zes zijn ingezonden door Windesheim-studenten.

Artikel delen:

Reageer