Feest in De Tent

Zwolle – Het feest der zotten, carnaval, is losgebarsten in Sassendonk. Na het opzetten van de Eileuver op de Grote Markt , was vooral De Tent op het Grote Kerkplein populair. In De Tent was het drukker dan ooit. De diverse café’s in de stad puilden uit met feestvierders.

08-02-2013_opzetten_eileuver_grote_markt_08.jpg

 De komende dagen wordt er weer veel gefeest in Sassendonk, want van steden boven de rivieren kan Zwolle zeggen dat het een grote populatie carnavalsvierders heeft. Jong en oud gaat deze dagen naar de binnenstad van wat momenteel Sassendonk heet. En dat doe je dan natuurlijk verkleed. Een eerste blik op het carnavalspubliek zegt dat de Zwollenaren weer goed hun best hebben gedaan om origineel, ludiek of grappig uit de hoek te komen. Het hoogtepunt, de carnavalsoptocht, vindt zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur plaats. Een bonte optocht met dit jaar 62 deelnemers (in 2011 nog 70) zal dwars door de binnenstad van Zwolle trekken.

carnaval_eileuver_41.jpg

08-02-2013_opzetten_eileuver_grote_markt_09.jpg

carnaval_eileuver_36.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

carnaval_eileuver_35.jpg

carnaval_eileuver_26.jpg

carnaval_eileuver_42.jpg

08-02-2013_opzetten_eileuver_grote_markt_10.jpg

Artikel delen:
Reacties 13
  1. Mooie foto`s…de gezelligheid druipt eraf. Veel plezier iederéén die carnaval viert, geniet ervan met elkaar. Vind die smurfinnetjes echt gaaf 😀


    Maak melding

  2. Heb begrepen dat de overdekte vörstroatte node gemist werd, nadat de tent om 2.00 uur sloot, waren er lange wacht rijen bij de horeca gelegenheden. Deed velen besluiten om naar huis te gaan.

    Dus Sassendonk wat gaan we hier aan doen?


    Maak melding

Reageer