Vervelende Epenaar de cel in

Zwolle – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 10 februari een 20-jarige man uit Epe aangehouden voor vernieling. Hij gedroeg zich erg vervelend en vernielde een zeil in een café. Toen agenten hem aanspraken, werd de man agressief.

De politie kreeg rond 02.30 uur een melding dat een man zich vervelend gedroeg in een café aan de Voorstraat in Zwolle. Hij viel andere klanten lastig. Horecamedewerkers hebben hem eruit gezet maar de man bleef terugkomen. Toen de man onder een omheiningzeil doorkroop, scheurde deze. De gewaarschuwde agenten kwamen en spraken de man aan. Hij werd agressief en probeerde een agent te slaan. Dit kon voorkomen worden. Toen de agenten de man wilden aanhouden verzette hij zich hevig. Hij kon toch worden overmeesterd en is meegenomen naar het politiebureau. Daar is de Epenaar voor nader verhoor ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Epe is een .. plek Terug sturen naar zijn dorpje en niet meer in Zwollse binnennstad laten komen gebeurt dat wel dan een flinke boete betalen en weer paar dagjes de cel in!!


    Maak melding

Reageer