Aartsvijand skout bij PEC Zwolle

Zwolle – Onverwacht bezoek op de tribunes van PEC Zwolle zondagavond. Drie skouts van aartsvijand GA Eagles uit Deventer lieten zich 10 minuten na aanvang van de wedstrijd PEC Zwolle – FC Twente bij de perstribune zien. Naar wie waren ze op zoek?

10-02-2013_pec_zwolle-fc_twente__1-1_04.jpg

De skouts Willem, Hans en Ruud moesten voordat ze ter plekke kwamen heel wat obstakels overwinnen. Hard tikkend op de grond met hun stokken wisten ze zich een weg te banen naar de juiste tribune toe. Daar aangekomen werden de nodige attributen tevoorschijn gehaald, zoals werkkoffers, een computer, een toetsenbord en een werkmap waarop de namen en bijzonderheden van Peter van der Hengst, Koko Hoekstra en Joey van den Berg te ‘lezen’ waren. Vooraf was Joey van de Berg al geschikt geacht, maar waar was die jongen? Hij was nergens te ‘zien’. Skout Willem zat naast voetbalanalist Youri Mulder. Mulder kon de carnavalsgrap wel waarderen en speelde het spel kleurrijk mee. Dat de skout goed aan het ‘observeren’ waren bleek wel toen de enige bal die de tribunes ingejast werd in de handen van een skout viel. Hij had dat goed ‘bekeken’.

10-02-2013_pec_zwolle-fc_twente__1-1_08.jpg

10-02-2013_pec_zwolle-fc_twente__1-1_06.jpg

10-02-2013_pec_zwolle-fc_twente__1-1_07.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

10-02-2013_pec_zwolle-fc_twente__1-1_09.jpg

10-02-2013_pec_zwolle-fc_twente__1-1_05.jpg 

Artikel delen:
Reacties 17
 1. @Zwolleeder

  Oh dan zal het ook niet veel zijn geweest. Paar stuuvers voor een paar extra fietsenrekken in die opgehemelde fietsenstalling aan de Vetkampstraat.

  Goede support trouwens van unsere freunde aus L?nen und Dortmund!

  Misschien beter als jullie die catering in het stadion overnemen. Scheen weer een drooglegging te zijn geweest, een tekort aan warme dranken en slechte frituur. Tijd is rijp voor McC 😉


  Maak melding

 2. Tof idee! Het is wel jammer dat de heren vorig jaar als sjeik Pec Zwolle gingen overkopen en nu waren en ze als scouts van GA. De originaliteit is er een beetje vanaf.

  Fijnfisjenie 🙁


  Maak melding

 3. Haha geweldige actie, kan ‘m goed waarderen 🙂

  Ook stiekem wel lachen om een enkele supporter die de grap blijkbaar niet snapt 😀


  Maak melding

Reageer