Een feest van herkenning met The MiseryMen

Zwolle – Zondagmiddag verzorgde The MiseryMen een optreden in de Enk in Assendorp. De oorsprong van deze roemruchte Zwolse rock&roll band is te vinden in de vroege jaren ’60. Ondanks wat wisselingen in de bezetting wordt er nog steeds opgetreden met het authentieke herkenbare repertoire. Voor de liefhebbers van de originele jaren zestig muziek was het een feest van herkenning.

10-02-2013_nelleke_vedelaar_en_de_miracles_in_de_enk_04.jpg

Vroege nummers van de Rolling Stones, Kinks, the Who en Janis Joplin kwamen deze middag voorbij. Terwijl ook het swingende werk van Cliff Richard en de Shadows niet geschuwd werden. Voor de “oudere jongeren” was het een middag om niet te missen. Daar de band slechts incidenteel op de buhne staat was dit een unieke gelegenheid om de mannen én vrouw aan het werk te horen. Die vrouw was niemand minder dan de Zwolse wethouder Nelleke Vedelaar. Veel hits uit die periode zijn in de afgelopen decennia, al dan niet in originele uitvoering, weer in de hitlijsten voorbij gekomen waardoor ze ook door de jeugd nog volop meegezongen kunnen worden. Het was dus niet uitsluitend een optreden voor grijzende vaders!

10-02-2013_nelleke_vedelaar_en_de_miracles_in_de_enk_03.jpg

10-02-2013_nelleke_vedelaar_en_de_miracles_in_de_enk_02.jpg

10-02-2013_nelleke_vedelaar_en_de_miracles_in_de_enk_06.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

10-02-2013_nelleke_vedelaar_en_de_miracles_in_de_enk_01.jpg

10-02-2013_nelleke_vedelaar_en_de_miracles_in_de_enk_05.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Ik zeg tijd voor mrs Djizz in de Enk. In 2009 nog in de finale van de Dommelsch clash of the coverbands in Paradiso met goud voor de zangeressen en de gitarist!


    Maak melding

  2. Wethouder Nelleke Vedelaar is niet zo,n trieste persoonlijkheid zoals jij de wethouders ziet Tante in jou repliek .Deze dame toont altijd en overal in Zwolle haar inzet als wethouder en dat kan ik van de anderen niet altijd zeggen


    Maak melding

  3. Ben het eens met Pieters en zijn kritiek op Tante. Mensen afbranden is zo makkelijk. Ik vind het prachtig om een muzikale wethouder te zien die niet ineens haar passie opzij schuift, maar er gewoon lekker voor blijft gaan!


    Maak melding

Reageer