Dirk Scheele tweemaal naar Hedon

Zwolle – Woensdag 20 februari brengt muzikaal vertier voor de allerkleinsten in Zwols poppodium Hedon met een dubbele voorstelling van Dirk Scheele. Regelmatig is Dirk te zien op kinderzenders Nickelodeon en Z@ppelin waardoor eigelijk ieder kind wel zijn favoriete liedje heeft. Met de solovoorstelling Z’n Leukste Liedjes speelt de rasperformer daar handig op in.

Per voorstelling varieert het repertoire en wordt al naar gelang de situatie en sfeer afgestemd op het jonge publiek. Natuurlijk is er volop ruimte voor verzoeknummertjes. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen. De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen. Dirk Scheele toont zich een ware meester in het mee laten doen van zowel een groot als een klein kinderpubliek; succes is dan ook verzekerd.

DIRK SCHEELE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Woensdag 20 februari
Eerste voorstelling : open 13:30 uur / aanvang: 14:00 uurTweede voorstelling : open 15:30 uur / aanvang: 16:00 uurMinimum leeftijd: : 2+Entree : € 10,00 – exclusief €1,00 servicekosten

De kaartverkoop gaat ontzettend hard en de eerste voorstelling is nagenoeg uitverkocht. Kaarten zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle.

Artikel delen:

Reageer