Isala Publieksacademie start met nieuwe lezingen

Zwolle – Afgelopen jaar werden de lezingen van de Isala Publieksacademie druk bezocht. Reden genoeg om in 2013 opnieuw een aantal lezingen aan te bieden in theater Odeon. De lezingen zijn gratis toegankelijk en geschikt voor iedereen. De lezingen zijn ook live te volgen via een livewebstream. Vooraf en tijdens de avond zelf kan er interactief meegetwitterd worden via #IPA13.
In het voorjaar zijn er vier lezingen met de volgende thema’s: Maandag 11 maart Bekkenbodemklachten, Dinsdag 2 april Hartritmestoornissen, Dinsdag 14 mei Huidaandoeningen, Maandag 10 juni Spoedzorg. In het najaar zijn er drie lezingen, op maandag 14 oktober, 11 november en 9 december. De thema’s voor deze avonden worden later bekend gemaakt. De lezingen vinden plaats in de Hemminkzaal van theater Odeon aan de Blijmarkt 25 in Zwolle. De toegang is gratis, een plaatsbewijs is wel nodig. Plaatsbewijzen zijn verkrijgbaar via het bespreekbureau van theater Odeon De Spiegel of zijn te bestellen via de website van Odeon De Spiegel. Meer informatie over de lezingen is te vinden op www.isalapublieksacademie.nl.

Isala Publieksacademie
Isala wil een betekenisvolle rol spelen op een cruciaal moment in het leven van de patiënt en zijn naasten. Niet alleen door in het ziekenhuis patiënten te behandelen maar ook door kennis en ervaring te delen buiten het ziekenhuis. Daarom organiseert Isala de Publieksacademie: laagdrempelige lezingen over zorgontwikkelingen, innovaties en onderzoek, verzorgd door artsen en medewerkers van Isala.
In de pauze is er gelegenheid om de sprekers te ontmoeten of andere medewerkers van het ziekenhuis. Partners die de Isala Publieksacademie ondersteunen zijn: Theater Odeon De Spiegel, De Stentor, Zilveren Kruis Achmea, Rabobank en Isala Academie. Isala Academie is het kennis- en opleidingscentrum van het ziekenhuis voor professionals in en buiten de zorg.
Artikel delen:

Reageer