Ballonfiësta Zwolle van start gegaan

Van woensdag 20 t/m zaterdag 23 juni stijgen zo’n 100 luchtballonnen op tijdens het Warsteiner Ballonfiësta Overijssel. Wederom vanuit Park de Wezenlanden, dat dit jaar voor het eerst niet drie maar vier dagen het decor vormt voor dit bijzondere ballonspektakel. Woensdagavond was de start van dit grootse en kleurrijke evenement.

Er was op deze fraaie zomeravond veel publiek op het ballonnenfeest afgekomen. Donderdagavond gaan er ook weer ballonnen de lucht in. Vooral de vrijdag en zaterdag beloven weer spectaculair te worden, omdat dan ook de speciaal vormgegeven ballonnen, de zogenaamde special shapes het luchtruim zullen kiezen. Daarnaast is er een uitgebreid omlijstend programma, met live muziek en op zaterdag veel extra activiteiten voor de kinderen.
 
 
 
 

‘Ballonnen’
 
 

De ballonnen boven de golfbaan bij de Wijthmenerplas…
 
Meer foto’s bij ‘Lees verder!’

 

Nog meer foto’s zien?  Klik hier.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Dat heet nou “timing” Pedro, grote klasse 😀 Net als Grieco die vast nixxx heeft gezien maar as zaterdag om 20.45 wel gewoon weer terug is uit La Douce France (denk ik….). Servi?« wordt vast de tegenstander.


  ⚠️ Meld

 2. Laten we maar eerst even het weer afwachten, de voorspellingen zijn wat dat betreft niet zo best voor morgen. In welke ballon ik terecht kom is voor mij ook nog een verrassing, we zien wel!


  ⚠️ Meld

 3. @Pedro, denk dat de telefoon wel roodgloeiend staat bij de weblog Zwolle. Allemaal sponsoren van ballonnen die jou aan boord willen….
  Mooie foto’s en gratis reclame! Uitbuiten Pedro!!


  ⚠️ Meld

 4. Het weer voor de komende uren:

  Wolkenvelden trekken over ons land en hieruit vallen enkele buien, daarbij kan het onweren en de wind kan iets uitschieten, maar verder is de wind niet meer dan zwak of matig, kracht 1 tot 3, uit veranderlijke richtingen. De temperatuur ligt tussen de 18 en 22 graden. Vanuit het zuidwesten wordt het de komende uren geleidelijk droog en gaat de zon meer schijnen. Vanavond draait de wind naar het zuiden tot zuidwesten, klaart het verder op en blijft het op de meeste plaatsen droog.  ⚠️ Meld

 5. @Dick, Ton chantabel, nou hij weet wel heel goed het weer in Zwolle te vertellen. Als weerman zit hij er maar heel weinig (tot eigenlijk bijna nooit naast.

  Voorspellingen beloven toch wel een goede avond Pedro. We blijven duimen! Veel plezier.


  ⚠️ Meld

Reageer