Derde editie WAK in Zwolle

Zwolle – Van zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 1 juni 2013 vindt in Zwolle de Week van de Amateurkunst (WAK) plaats. De WAK is een jaarlijks en landelijk evenement waarbij de beoefening en presentatie van amateurkunstactiviteiten een week lang centraal staat. Zwolle is één van de (ongeveer) 60 gemeenten die in 2013 een WAK organiseert.

Tijdens de WAK laten amateurkunstenaars in Zwolle uit alle kunstdisciplines zien wat zij in huis hebben, in hun eentje of in een groep. Met optredens, workshops, tentoonstellingen en nog veel meer. Na twee eerdere edities in 2011 en 2012, coördineert Kunst & Zo ook in 2013 de WAK in Zwolle. Of je nu gitaar speelt in een band of dat jullie een koor of muziekvereniging zijn, of dat je graag schildert of als theatergroep regelmatig optreedt: op dat moment ben je bezig met amateurkunst. De Week van de Amateurkunst is dan ook voor iedereen die actief aan kunst doet, individueel of in groepsverband, jong of oud, met zowel structurele als incidentele activiteiten en voor zowel bestaande als nieuwe initiatieven in Zwolle. Toon jouw enthousiasme en talent en meld je aan: dit kan zijn met een wervelend optreden, alleen of met jouw vereniging, inspirerende workshops, een boeiende expositie of misschien een open huis?

Wil je graag iets doen tijdens de WAK, maar zou je graag advies of informatie willen bij het opstarten of uitzetten van je plan, óók dan kun je bij ons terecht. Neem hiervoor contact op met Anne Bussink via het e-mailadres info@kunstenzo.nl of telefonisch op het telefoonnummer (038) 852 87 01.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Jullie project / idee met de daarbij behorende locatie, datum en tijdstip kun je tot uiterlijk 10 april aanstaande bij ons aanmelden door het hier onderstaande aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar info@kunstenzo.nl

Kunst & Zo kijkt er naar uit samen met de vele amateurkunstenaars in Zwolle een bruisende Week van de Amateurkunt neer te zetten!

N.B. In verband met de voorjaarsvakantie is Kunst & Zo van 14 februari 13.00 uur tot en met 24 februari aanstaande niet telefonisch bereikbaar. Je kunt ons in deze periode uiteraard wel een e-mail sturen. We zullen deze dan zo spoedig mogelijk na 24 februari beantwoorden.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. wordt vast weer mooi hopen dat het weer mee zit ik van Connectingarts heb 2011 het weekend in pieterstyenstraat georganiseerd helaas moet ik dit jaar ook weer overslaan omdat ik het financieel niet rond krijg veel succes plezier maak mijn rondje lang jullie


    Maak melding

Reageer