University of Dance strikt Gregor Salto

Zwolle – Groove en Latin House zullen zaterdag 23 februari de basis ingrediënten zijn voor zomerse sferen tijdens University Of Dance. Zwols poppodium Hedon heeft voor de speciale Latin-editie van het gerenomeerde feest o.a. Nederlandse DJ-grootheid Gregor Salto binnen gehaald. Verder bestaat de line-up uit Stefan Vilijn, Ron Simpson, Condance en Lastpaq.

Gregor Salto, geboren als Gregor van Offeren, is een Nederlandse dj die een eclectische combinatie van Soul, Latin Jazz en House muziek draait. Na het nummer Can You Party van Royal House gehoord te hebben raakte hij in de ban van housemuziek. Vervolgens begon hij rond zijn 14e jaar met het maken van elektronische muziek op de Commodore Amiga van zijn vader. Eind 2003 richtte Gregor zijn eigen label G-Rex Music op. Met clubbangers als Can’t Stop Playing, Lambada 3000 en Toys Are Nuts heeft de top 10-dj van de DJ Guide-ranking al vele hits op zijn naam staan.

Stefan Vilijn

Stefan Vilijn brak door met de hit I’m The Man (Hit The Record). De plaat kwam uit op het Dirty House label van Vato Gonzalez. Inmiddels heeft hij getekend bij het label van Gregor Salto en was het nummer Tentacao veelvuldig te horen op de radio. Met grote clubs op zijn naam als Off Corso, Harders Plaza, The Sand en Club Vie, is deze dj bezig met een sprint naar de dj-top.

UNIVERSITY OF DANCE

Support: GREGOR SALTO / STEFAN VILIJN / RON SIMPSON / CONDANCE / LASTPAQ

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 23 februari
Open / Aanvang : 23:00 uur
Entree : € 10,00 (vvk) – € 12,50 (deur) – excl. €1,- servicekosten
Leeftijd: : 18+

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en Plato Zwolle.

Artikel delen:

Reageer