Overval op McDonalds Zwolle Noord

Twee mannen overvallen op 27 januari restaurant McDonalds aan de Floresstraat in Zwolle. Kort na middernacht lopen ze door de McDrive, bedreigen de caissière met een vuurwapen en rennen met de kassalade via de McDrive weer weg. Herkent u de overvallers? Tip de politie via de opsporingstiplijn: 0800 – 6070.

https://youtu.be/HWWeUuUKBfU

Artikel delen:
Reacties 15
 1. achja tegenwoordig…. iedereen gebruikt toch zwijgrecht en dan krijgen ze alsnog vrijspraak en de politie maar mensen pakken die er niks mee te maken beter houden hun ook gewoon een x hun ogen beter open in plaats van jongens die bijv. een jointje roken ofzo lastig te vallen. het gebeurt me veelste veel al die inbraken en overvallen……


  ⚠️ Meld

 2. Hoofdletters, punten en komma’s. Allemaal basisgereedschappen om een leesbaar verhaaltje mee te maken. Het is zo gemakkelijk en je doet iedereen er een plezier mee.

  Groet,
  De taalpolitie. 🙂


  ⚠️ Meld

 3. Laat ze een baan zoeken deze losers, maar niemand zal ze wel in dienst willen nemen. Zeer laag IQ waarschijnlijk. Misschien kunnen ze iets op de kinderboerderij doen, als vermaak voor de kinderen.


  ⚠️ Meld

 4. “is goed te zien in het gezicht”

  Tsja, daar denk ik toch anders over. Had een goede HD-camera gehangen (wat kost dat nu nog?) dan had je er zo een naam bij gehad.

  Goh, wat had ik graag gezien dat een medewerker dat schuifraampje even in volle vaart had dichtgeknald.


  ⚠️ Meld

 5. @Wilbert,

  Klopt, maar die camera,s hangen er in eerste instantie voor dat personeel met hun handjes niet ongepast een greep in de kassalade doet en dat is ook goed te zien bij de cameraopstellingen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.