Gewonde bij aanrijding Burg. Drijbersingel

Zwolle – Bij een aanrijding aan de Burgemeester Drijbersingel in Zwolle is zaterdagavond rond 18.25 uur een gewonde gevallen.  Een automobiliste is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

16-02-2013_ongeval_drijbersingel12.jpg

Twee auto zijn bij de splitsing met de Van Wevelinkhovenstraat op elkaar geknald. De voorste auto raakte het meest beschadigd. De vrouw uit die auto moest door de brandweer uit de auto geknipt worden. Zij werd gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De weg werd enige tijd voor het verkeer afgezet. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) deed onderzoek naar de aanrijding.

16-02-2013_ongeval_drijbersingel13.jpg

16-02-2013_ongeval_drijbersingel11.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

 

16-02-2013_ongeval_drijbersingel14.jpg

16-02-2013_ongeval_drijbersingel10.jpg

16-02-2013_ongeval_drijbersingel15.jpg

16-02-2013_ongeval_drijbersingel16.jpg

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Op de 1 na laatste foto denk ik te zien, dat de stoplichten het wel doen. Dus zal er inderdaad zoals @Zwollenaar zegt iemand door rood gereden zijn.
  Of daar vaak ongelukken gebeuren weet ik eigenlijk niet.
  Heb er jaren vlakbij op kantoor gezeten, kan me niet herinneren dat daar vaak een ongeluk plaats vond. Maar misschien de laatste 10 jaar wel.


  ⚠️ Meld

 2. @ingrid ik weet niet waar jij die stoplichten ziet maar als je dat rode lichtje bedoeld rechts in het midden dat is een reclame bordje op een lantaarnpaal


  ⚠️ Meld

 3. Wat ik niet snap dat hier met allerlei foto en film materiaal verslag van gedaan moet worden. Een beetje Telegraaf journalistiek. Er is een ongeluk gebeurd en we gaan met honderden mensen om heen staan, en toe kijken wat er allemaal gebeurd


  ⚠️ Meld

 4. @jeroenVi Op weblog zwolle heb ik nooit foto’s gezien van een simpel blikschade ongevalletje. Als dit ook zo’n ongeluk was dan had de fotograaf ook geen foto’s en video gemaakt denk ik…

  @E. Weet niet hoelang jij inmiddels hier komt maar weblog plaatst al 10 jaar dit soort dingen. Het heeft nieuwswaarde en kan discussies doen oplaaien over o.a. deze kruizing.

  Sterkte aan het slachtoffer! Hopelijk komt ze er snel bovenop


  ⚠️ Meld

 5. @vaste visitor
  Volgens mij lees je mijn bericht anders dan ik bedoel.
  Kom al jaren op deze weblog. Vind het leuk dat van allerlei evenementen en artikelen foto’s bijgevoegd worden, een toegevoegde waarde ook. Maar voor mij hoeft bij dit ongeluk en persoonlijk leed geen foto en video verslag. Alleen een verslag over het ongeluk had kunnen volstaan. Denk dat @E dit ook bedoelde met zijn opmerking. Een discussie over een mogelijke gevaarlijke verkeerssituatie, moedig ik zeker aan


  ⚠️ Meld

 6. Voor mij is al het nieuws wat je een beeld kan geven een meerwaarde. Daar is Weblog Zwolle erg sterk en actueel in. Ook in dit geval.


  ⚠️ Meld

 7. Ik vind dit toch wel te gortig worden dat ongelukken zoals dit al op weblog komen, je zal er zelf maar liggen en dan een fotograaf die foto’s van je maakt omdat hij zo graag wil scoren.


  ⚠️ Meld

 8. ik vind dit ook te ver gaan.
  kan best begrijpen dat je de situatie op beeld wilt vastleggen en dat opzich is niet erg. maar hier staat ook het slachtoffer op de foto en de brandcards op de verschillende foto’s voegen ook weinig toe aan de tekst.
  waarom niet alleen foto’s van de auto’s zoals ze staan na de botsing zonder brandcar’s en slachtoffers? dat maakt het opjectiever en minder sensatie zoekend.

  jammer, hopelijk een eenmalige uitglijer van weblogzwolle en niet een trend naar meer sensatiezucht.  ⚠️ Meld

 9. Ik mag het fout hebben, maar er is hier nog nooit een slachtoffer herkenbaar in beeld geweest. Dat is ook een soort afspraak of erecode volgens mij.


  ⚠️ Meld

 10. Er zijn inderdaad verkeerslichten, maar die gaan altijd al vroeg uit. Sommige zondagen werken ze helemaal niet.
  Sterkte voor de gewonde!


  ⚠️ Meld

 11. Het blijft jammer dat persmuskieten beelden van persoonlijk leed maken en publiceren. Helaas nu ook weer en dit komt stevig nee heel stevig binnen.

  Bedenk je dan wel, dat de fotograaf deze ellende niet is begonnen en er enkel een beeldverslag van maakt. En dan ook nog eens op een zeer hoog niveau.

  Ik hoopt dat u mij dit vergeeft


  ⚠️ Meld

 12. Dit soort berichten worden door WLZ met ingetogenheid en met respect voor de privacy gebracht zonder daarbij te vervallen tot Telegraafachtige sensatiezucht.
  Het is wel uitermate stuitend dat dit bericht met gejuich ontvangen wordt.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.