Chat Log 66

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 67 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

650 gedachten over “Chat Log 66”

  1. Nou JanD, als de stand nog werd bijgehouden dam zou je ondertussen wel zo’n beetje bovenaan staan! Proficiat. Ik hoop wel dat de matchfixing tot uitkomst heeft dat PEC wint.

  2. Mijn gedachten gingen niet uit naar deze gait,
    assendorper, maar het zou zo maar kunnen.

    gait sticker om het te verduidelijken.
    je weet wel. 😉

  3. Dat is je te prijzen, Assie. dat ben ikzelf in beginsel ook, maar ik bescherm mezelf voor al te hoge verwachtingen. Scheelt in de teleurstelling. Maar ik steun je doel van 10-0.:)

  4. Maar ze spelen wel mooi, het ziet er allemaal heel gemakkelijk uit. Gelukkig net een mislukte kans voor Feyenoord (met de nadruk op “mislukt”).

  5. Soort kat-en-muis-spel.;D Toch is Jerry vaak slimmer dan Tom, dus niet te vroeg de winst in de zak denken te steken. Zie, tijdens het schrijven 2-1.:(

  6. Ik zag je niet meer in het linkerrijtje, Joppuh en dacht dat je er niet meer in geloofde. Ben het met je eens. Je kunt de beer pas stropen als je hem geschoten hebt. Nog drie kwartier.

  7. Ach Dame, een gelijkspel had ons en PEC niet geholpen dus dan maar 3 punten voor PEC, dat helpt ze veel beter en t scheelt ons maar 1 puntje.

  8. Ingrid, het is niet zo moeilijk om vergelijkbaar te reageren. Dat wil ik niet, want dat zou ik ook beledigend vinden voor andere mensen dan Tante en Druivelaar. Maar sneu is het wel. Een discussie starten en hem alleen in (vermeend) eigen voordeel te kunnen besluiten door persoonlijk te worden en te pogen iemands integriteit ter discussie te stellen. Wat me wel op de punt van mijn tong ligt, is waarom “Tante” zich geen “Oom” noemt, want gezien zíjn schrijfstijl maak ik me sterk dat het een vrouw is. Maar ook die vraag laat ik maar rusten. Volstrekt zinloos om met dat soort figuren het debat aan te gaan.

  9. Talkin ‘Bout My Generation (RTL7, 22:15)
    – Harry de Winter praat over muziek met Mart Smeets, Claudia De Breij en rapper Kleine Viezerik

    Maar dan ook Brandpunt:
    Komende maandag staat hij na drie jaar voorlopige hechtenis eindelijk voor de rechter in Argentinië om zijn onschuld te bepleiten: Julio Poch. Sven Kockelmann spreekt met de voormalige Transavia-piloot, verdacht van betrokkenheid bij dodenvluchten tijdens de Argentijnse junta. Over de omstandigheden van zijn gevangenschap, en de vraag of hij nog gelooft in een eerlijke rechtsgang.

    Deze week kondigde Paus Benedictus XVI zeer onverwacht zijn afscheid aan. In Nederland werd er met enige gelatenheid op zijn terugtreden gereageerd, maar in grote delen van de wereld sloeg het nieuws in als een bom. Wouter Kurpershoek reist naar Rome en spreekt Vaticaanse insiders over het opmerkelijke besluit en de gevolgen daarvan.

    Ze werden bespuwd, geslagen, uitgescholden en vernederd. Niemand die het zag. Want trainer Gerrit wilde geen pottenkijkers in zijn turnzaal. Binnenkort verschijnt een opzienbarend boek over de jeugdjaren van Stasja Köhler en Simone Heitinga. Ooit turnmeisjes op weg naar de top. Fons de Poel over de gebroken jeugd van Stasja en Simone.

    * Ga voor de 1e optie.

  10. @Dame, vind zijn/haar reactie’s erg van ik ben tegen alles wat de politiek beslist. Niemand doet het goed. Meer een reaktie politiek i.p.v. aktie

  11. Ja dat vind ik ook, heb dat een paar maal gezegd, maar krijg eigenlijk geen reactie daarop. Alleen insinuaties dat ik wel een “belanghebbende” zijn. Dat zie je wel vaak, dat als je ergens voor of iig niet tegen bent, dat mensen meteen denken dat je er belang bij hebt. Kennelijk toch moeilijk te accepteren dat wel allemaal andere meningen (kunnen) hebben.

  12. Ik vind het een beetje flauw om op het chatlog verder te discussiëren over nieuwsberichten die elders hier op het log staan vermeld. Niet iedereen laat zich op het chatlog zien en als je wat op te merken heb over iemand, reageer dan rechtstreeks via de reacties die je op dat nieuwsbericht kunt plaatsen.

  13. @Assie, volgens mij hou ik me gewoon aan de spelregels van WLZ.

    On-Topic reageren, de rest hoort hier thuis. En dat anderen dat alleen de overige berichten lezen, is dat mijn probleem toch niet.

    En waarom spreek jij mij dan niet rechtstreeks aan. Want je hebt het toch tegen mij.

    Ik heb het gevoel heb dat er ook reageerders zijn die onder meerdere pseudoniemen reageren. Kan ik niet hard maken, maar wanneer ik sommige reactie’s lees, bekruipt me steeds vaker dit gevoel.

  14. Waarom vind je dat flauw, Assie? Ik reageerde op een vraag van Ingrid en dat ging niet over het topic, maar over een ontsporende discussie bij een topic. Gisteren heb ik geprobeerd om een discussie verder te voeren op het pollog, maar de betreffende persoon wilde dat niet omdat daar teveel landelijke/Europese items staan.
    Het klopt trouwens niet, want zoals je bij het topic kunt lezen, wordt het CL wel degelijk bezocht door anonieme mensen die wel meelezen, maar niet reageren. Althans niet onder dezelfde naam. Ik deel de indruk van Ingrid daarover trouwens.

  15. Je voelt je nogal aangesproken Ingrid, maar had het niet alleen tegen jou. Ik heb geen namen genoemd, maar het is me al wel eens eerder opgevallen dat sommige vaste bezoekers elkaar via het chatlog in bescherming nemen. Ik heb niet geschreven dat jij je niet aan de spelregels houdt, maar vind het wel een beetje roddelachtig overkomen als men hier verder gaat discussiëren over de nieuwsberichten die elders staan vermeld, terwijl we weten dat niet iedereen zich hier wil laten zien. Wees dan een man of vrouw en benader de persoon in kwestie op het bewuste nieuwsbericht.

  16. Je hebt het dus ook tegen mij? Ik heb net al gereageerd, maar wil nog wel kwijt dat ik hier op het CL in essentie hetzelfde heb gezegd als bij het bewuste topic. En het gesprek hier ging níet over het neiuwsbericht – bij het nieuwsbericht zelf trouwens ook niet meer 😉 – maar over de wijze van bejegening. Ik zie trouwens niet waar Ingrid mij “in bescherming” neemt wanneer ze me aanspreekt op een discussie elders.
    Je kunt van alles beweren maar niet dat ik niet heb gereageerd op persoon in kwestie bij het nieuwsbericht.

  17. Bericht door Dame, op 17 februari 2013 om 19:55
    Waarom vind je dat flauw, Assie?

    Ik vind niet dat je hier verder moet gaan zaniken over de postings die elders zijn verricht.

  18. @Ingrid.

    Waarom stel je die vraag niet in het betreffende topic, daar waar het thuis hoort?
    Zoals jullie nu doen geeft geen pas.

    @Tante.

    Dame is dus niet John van Boven.

  19. Tante , houd eens op met dat vooringenomen ongenuanceerde gezeik. Dame is Dame en niemand anders en John van Boven is John van Boven. Wat een achterlijke posting zeg. ’t Wordt tijd dat ik er ook maar s tussen uit naai, bah :>:(

  20. @JJR, wist niet dat ik jou enige verklaring verschuldigd was.
    Maar je reageert als mosterd naar de maaltijd. Heb op @Assie gereageerd. Ook al was het volgens hem niet tegen mij alleen bedoeld.
    Kan me niet voorstellen tegen wie hij het nog meer was, maar so be it.

  21. Je mag het overal over hebben wat mij betreft Dame, maar kan het niet waarderen dat men hier na gaat zeuren over de reacties die elders zijn gedaan. Laat men dat maar op het desbetreffende item gaan doen. 😛 Ik kom niet met een lijstje want heb de pest aan regellijstjes. 😉

  22. Bericht door ingrid, op 17 februari 2013 om 16:49
    @Dame, vertel een van jou dubbele agenda. Want ja tante vertrouwt het allemaal niet meer.

    De dubbele agenda werd genoemd in het ‘Katwolderpleintopic’.
    Waarom begin je er dan hier over?

    Bericht door ingrid, op 17 februari 2013 om 19:45
    @Assie, volgens mij hou ik me gewoon aan de spelregels van WLZ.

    On-Topic reageren, de rest hoort hier thuis. En dat anderen dat alleen de overige berichten lezen, is dat mijn probleem toch niet.

    On-Topic reageren doe je in het topic en niet elders.
    Toch?

  23. Daar heb ik 20.07 uur al op gereageerd, Assie. Ik heb in essentie hier hetzelfde gezegd als daar. Geen leuke middag gehad? Je bent zo stekelig.

  24. Bericht door ingrid, op 17 februari 2013 om 20:44
    @JJR, heb jij ook de indruk dat er door personen, onder verschillende nickname’s wordt gereageerd? En wat vind je daar van?

    Ja soms wel, maar ik denk ook dat sommige mensen dat uit paranoïde gedachten gaan denken als ze hun gelijk niet weten te behalen.
    Beiden is niet goed.

  25. Bericht door ingrid, op 17 februari 2013 om 20:37
    @JJR, wist niet dat ik jou enige verklaring verschuldigd was.
    Maar je reageert als mosterd naar de maaltijd.

    Niemand is mij enige verklaring verschuldigd.
    En mosterd na de maaltijd?
    De discussie is nog volop in gang.

  26. @JJR, het reageren week al ver van het betreffende topic af. Vandaar dat ik het feit dat tante aangaf dat Dame een dubbele agenda zou hebben, niet daar vond thuis horen. Gingen we nog verder afdwalen.

  27. Ik heb een fantastische middag gehad Dame. Faainoort verloren, Ajax gewonnen, PEC gewonnen. Het enige minpuntje was dat mijn favoriete club uit Waalwijk heeft verloren. Die stekelijkheidjes van mij zijn momentopnames.;)

  28. @Ingrid.
    De vraag van Tante week wat mij betreft geenszins van het topic af, want was politiek gerelateerd.
    Dame gaat zelf altijd tot in de treurnis door om haar gelijk te willen afdwingen en kan op een gegeven moment dus (weder)vragen over haar intenties verwachten.
    Het is dan wel zo netjes om keurig antwoord te geven.
    Er in het chatlog over doorzagen is dus niet netjes.

  29. @JJr,

    volgens mij hou ik me gewoon aan de spelregels van WLZ.

    On-Topic reageren, de rest hoort hier thuis. En dat anderen dat alleen de overige berichten lezen, is dat mijn probleem toch niet.

  30. Bericht door ingrid, op 17 februari 2013 om 20:59
    @JJr,

    De manier waarop jij de afkorting van mijn naam hier gebruikt doet bij mij de paranoïde gedachte vat krijgen dat jij meerdere nicknames gebruikt.
    Ben jij Pepsico?

    (Geintje.)

  31. Dus Ingrid, jij verstaat onder de rest ook het doorzeuren over de reacties die elders zijn geplaatst? Het komt bij mij over als van “ei ut al uheurt”? Plaats die lulkoek maar op het item waar het thuis hoort.:)

  32. Dat heb jij wel goed Drama want het is oppassen met al die logs. Als je een keer niet al?rt ben dan loop je maar zo de kans om een keer de mist in te gaan. 😉

  33. Uh, het was gisteravond een beregezellige tv-avond. Ook nog (tijdens reclame RTL7-muziekprogramma) flarden van Art bij Sjek van Gelder gezien. Ben blij dat ik hier gisteravond niet op zat.

  34. de pleelieste van Derksen as zaterdag. 🙂

    TITELARTIEST
    RespectBlues Brothers
    Save me St. PeterMiss Tess
    GuttersnipeBhiman
    If our hearts ain’t in itEric Bibb
    Come tomorrowAndrew Combs
    If I had a friendCosmic Dealer
    Forgotten flowersJohn Fullbright
    GreenvilleLucinda Williams
    Holdin’onRobert Cray
    It hurts meBuddy Miller & Jim Lauderdale
    On the road againAlan Wilson
    Breaking down slowCandi Staton
    Old manThe Delta Saints
    Streets of TamworthRoger Knox
    Makin’ nothing out of nothingCole Deggs and the Lonesome
    Even angelsShelby Lynne
    Too stoned to cryAndrew Combs
    Another slow danceTommy Tutone
    In a townAmelia Curran
    I can only give you everythingThe little Boy Blues
    Where out westTed Russell Kamp
    Needles and pinsJackie DeShannon
    Under the boardwalkAaron Neville
    Crying timeBuck Owens
    Blood and fireIndigo Girls
    A better placeGlen Campbell
    Zeb’s bluesTom Holland and the Shuffle Kings
    Lonely side of loveAndrew Combs
    I wanna knowSyl Johnson
    I need this to be loveMaia Sharp
    I’ll tryConway Twitty
    EdenRook’s Eden
    I wanna get back with youTom Jones
    Will the circle be unbrokenGregg Allman

  35. @Ingrid; Dankjewel voor je lieve mail. Wij hebben het druk met werk en familieziekenboeg (pa, ma, m’n schoonmoeder en ook ikzelf nog wel). Dat slokt ons zodanig op, dat we daarom niet meer toekomen aan posten op chatlog. Gelukkig kom ik sommigen van hier ook in andere media tegen. Op een altijd ontspannen, ongecompliceerde manier. Ik lees het log hier wel eens, maar ik merk dat er nog vaak vreemde sfeer heerst en haak dan af. Het levert dan niet de ontspanning die het eerder wel gaf.

    Neemt niet weg, dat ik het log best mis. Dus ik zal weer vaker online komen en mijn bijdrage aan een gezellig log weer proberen op te pakken. Dus, lieve allemaal…:

    GOEDENAVOND ZWOLLE!!!!

  36. Iemand trouwens 50 tinten grijs gelezen? Ben nu halverwege het tweede deel. Lang leve m’n nieuwe I-mini. Ik lees het als ebook. Ik ben het boek gaan lezen om alle ophef bij cabaretiers er over. En ik ben nog niet teleurgesteld 🙂

  37. Hoi Eva, leuk dat je er weer bent. En ook al is maar door je drukke bezigheden, maar zo af en toe.
    Nee ben er nog niet aan begonnen 50 tinten grijs. Hoor wisselende reactie’s. Zal hem eens gaan reserveren bij de bieb.

  38. Ik loop nog met een kous om mn been door de wondroos.
    Mn pa moet vrijdag weer onder het mes. Heel spannend
    Mn ma heeft 4x pw fysiotherapie.
    Mn schoonma zit met een “herstelde” gebroken enkel die nu een op wondroos lijkende infectie heeft, waardoor ze nog steeds in een rolstoel zit. Haar hondje is dit jaar 1 week thuis geweest maar is weer uit logeren.

  39. Bericht door Assendorper, op 19 februari 2013 om 22:26
    Zaterdag geen Pierik Shake JanD want we gaan naar Groningen-PEC. Hoe laat is het vertrek ook al weer?

    17:30 uur vanaf het stadion. Maar ben voor die tijd nog wel ff bij C de P.:)

  40. Ingrid, ik vermoed van niet, want ze vroegen mij juist of ik wist wie het was. Maar ik wil het niet eens weten. Heeft geen enkele zin! Duidelijk iemand die het puberstadium nog niet ontgroeid is.

  41. En dan de naam van iemand anders invullen is wel heel erg laag >:(
    Wat ik nou gaaf zou vinden is dat hij/zij dit op een grootmoedige manier zou rechtzetten. – want inmiddels heeft hij/zij nu ook echt wel door dat het niet een van zijn/haar beste grappen is – en alsnog die donatie doet op eigen naam en met zijn/haar eigen rekeningnummer. Zou ik ijzersterk vinden. Wat de reacties dan verder ook zijn, hi/zij zou bij mij nooit meer kapot kunnen. Dan heeft hij/zij ruggengraat!

  42. Je hebt gelijk Bernard sta er maar boven. Inderdaad puber gedrag.
    Maar het is nog laffer om dat onder iemand anders zijn naam te doen.

    Maar diegene zou inderdaad karakter tonen door het recht te zetten.

  43. Een kaartje van Vitens in de bus. Wij waren niet thuis op het moment dat zij langskwamen voor een of andere controle. Op standaardkaartje staat een soort van dreigtekst. Als we de meters niet laten controleren wordt het water afgesloten…

    Holy sh#t!! En dat voor het missen van een afspraak die we niet eens gemaakt hebben!!

    Mag dat wat vriendelijker???

  44. @Eva, wat leuk voor MarKel deze samenwerking met het bevrijdingsfestival. Stapje voor stapje kot zijn droom dichter bij.
    Bloemink maakt deel uit van een enthousiaste groepje Zwolse ondernemers, die o.a. het Zwolse grachten festival hebben georganiseerd.

  45. In de chili concarne van Iglo zit 2% paardenvlees. Iglo vindt dat onaanvaardbaar en haalt alles terug.

    Gezeur… Wat maakt het uit. Is toch goed eten? En dat teruggehaalde eten wordt dan natuurlijk vernietigd. Dát vind ik pas erg.

  46. @Bernard, ik ben het met je eens dat wanneer het vlees goed is, en met de kwaliteit is niets aan de hand schijnt, dat dit belachelijk is.
    Hoop dan nu maar dat ze hun verstand gebruiken, en het naar de voedselbank o.i.d doen.

  47. de pleelieste van Derksen as zaterdag.

    TITELARTIEST
    RespectBlues Brothers
    Save me St. PeterMiss Tess
    GuttersnipeBhiman
    If our hearts ain’t in itEric Bibb
    Come tomorrowAndrew Combs
    If I had a friendCosmic Dealer
    Forgotten flowersJohn Fullbright
    GreenvilleLucinda Williams
    Holdin’onRobert Cray
    It hurts meBuddy Miller & Jim Lauderdale
    On the road againAlan Wilson
    Breaking down slowCandi Staton
    Old manThe Delta Saints
    Streets of TamworthRoger Knox
    Makin’ nothing out of nothingCole Deggs and the Lonesome
    Even angelsShelby Lynne
    Too stoned to cryAndrew Combs
    Another slow danceTommy Tutone
    In a townAmelia Curran
    I can only give you everythingThe little Boy Blues
    Where out westTed Russell Kamp
    Needles and pinsJackie DeShannon
    Under the boardwalkAaron Neville
    Crying timeBuck Owens
    Blood and fireIndigo Girls
    A better placeGlen Campbell
    Zeb’s bluesTom Holland and the Shuffle Kings
    Lonely side of loveAndrew Combs
    I wanna knowSyl Johnson
    I need this to be loveMaia Sharp
    I’ll tryConway Twitty
    EdenRook’s Eden
    I wanna get back with youTom Jones
    Will the circle be unbrokenGregg Allman

  48. Huh? Atje Keulen-Deelstra overleden aan een herseninfarct. Ook maar een mens dus. Heeft mij indertijd vele uren aan de buis gekluisterd gehouden.

  49. Excusez monsieur Joppuh, ik had klakkeloos het lijstje gekopieerd zonder uw bijdrage gezien te hebben.
    Maar 2-0 is dat een wraakoefening voor de 3-2 van afgelopen zondag?

    Groningen- PEC Zwolle
    Assendörper 2-2
    doeksen 0-2
    JanD 2-3
    JJR 1-4 (0-1 is al genoeg om 3 à 4 plaatsen te stijgen)
    Joppuh ik denk 2-0

  50. Nee, heer Rousseau, ik denk altijd 2-0, eendachtig aan de destijds onovertroffen Eric van Muiswinkel in zijn rol als bundskoots van Bongo Bongo of Verweggistan in zijn onvergetelijke sketches met wijlen Boudewijn Buch die op reis ging naar Oceanië. Het maakte destijds deel uit van het prgramma studio Spaan.

  51. Monsieur Joppuh.

    Het zou mij ook hooglijk verbaasd hebben als een aimabel persoon zoals u uit wrok een voor PEC negatieve uitslag zou wensen.
    Met het heengaan van Magic Slim verliest de blues een zeer begenadigd gitarist.

  52. Heer Rousseau,

    Dat blijkt wel weer uit het programma van Johan, er valt weer genoeg te genieten en het ontbreken van de gegevens maakt het ook wel weer spannend om te luisteren. Zonet werd Robben Ford gedraaid, deze nagelnieuwe cd heb ik dus reeds in huis.

  53. Groningen- PEC Zwolle
    Assendörper 2-2
    doeksen 0-2
    JanD 2-3
    JJR 1-4 (0-1 is al genoeg om 3 à 4 plaatsen te stijgen)
    Joppuh ik denk 2-0
    Bernard 1-2

  54. Groningen- PEC Zwolle
    Assendörper 2-2
    doeksen 0-2
    JanD 2-3
    JJR 1-4 (0-1 is al genoeg om 3 à 4 plaatsen te stijgen)
    Joppuh ik denk 2-0
    Bernard 1-2
    drama 0-1 (Adfiets oav Slot)

  55. Bericht door bernard, op 23 februari 2013 om 02:43
    Heeft mij indertijd vele uren aan de buis gekluisterd gehouden.

    Ik was vroeger meer fan van Carry Geijssen en later van Annie Borckink.

  56. Bericht door doeksen, op 23 februari 2013 om 08:32
    goedemorgen

    Ha Doeksen poosje niets van je gelezen. Paar daagjes weg geweest? Hoe gaat het met je rug.

  57. Televisie op één! In afwachting van ‘De Omloop’!

    Wat Frederik de Brant op Twitter zegt: “Na een winterslaap vol verlangen naar verdapperende velocyclisten denk ik dat een vreugdevolle vloek wel mag: HET IS KOERS VERDOMME!”

  58. Ik kijk graag naar die voorjaarsklassiekers. In ieder geval de televisie aan, zodat je erbij bent als het spannend wordt. Dus inderdaad eigenlijk alleen maar de laatste 25 km.

  59. Ach ja Bernard een ieder zijn ding toch. Wanneer mijn man thuis is en er is een wielerklassieker op. Gaat hij daar ook op.
    Denk dat het bij meer een jeugdtrauma is:). Vroeger werd er bij ons zodra het wielrennen weer begin in het voorjaar, geen klassieker gemist. En toen had je nog niet de luxe van meer tv’s in huis.

  60. Die Gr?nigers hebben geen humor. Ik vond het verdomde koud in dat stadion en ben daarom maar in de rust met een taxi weggegaan richting station en heb in een cafeetje nog wat gedronken. Wat een dröge lui in dat hoge Noorden.

  61. Ik vond het verdomde koud in dat stadion en ben daarom maar in de rust met een taxi weggegaan richting station en heb in een cafeetje nog wat gedronken

    Assie je bent toch geen watje? Wel een beetje zwak van je om in de rust al weg te gaan. Zo koud was het nu ook weer niet. Je was gezien je reactie gisteravond (22:54 u) al wel eerder thuis dan ons. Had de trein geen vertraging?;D

  62. Nee JanD, ben zeker geen watje of doetje maar heb het koud gekregen toen ik met een ontbloot bovenlichaam in de hekken hing. 😀
    De NS had gisteravond geen vertraging en was daardoor mooi op tijd thuis.;)

  63. Haha, dat heb ik nog gezien ja dat je met je blote bast op het plexi glas stond te rammen. Later stond je 3 rijen boven ons te bibberen. Wij waren 23:30 u weer in Zwolle. En toen nog op de fiets door de sneeuw. Brrrr. Zag je fiets nog wel bij het stadion staan. Vandaag weer opgehaald?:)

  64. Vanmiddag ben ik met de TCZ naar het stadion gegaan en hebben we de fiets weer opgehaald. De volgende keer ga ik niet meer mee en bekijk de wedstrijd thuis wel. Denk wel dat ik woensdag aanwezig ben bij de halve finale tussen PEC en PSV. Moet alleen nog even een kaartje zien te ritselen maar dat zal wel lukken. 😉

  65. hallo luitjes, ja koko is er lang tussenuit geweest. Drukke periode gehad met de kokogakbal. Sinds kort heb ik dat uit handen gegeven en zo heb ik weer wat tijd voor me zelf.
    En zoals zo vaak……..tijdens de rustperiode krijg je de griep dus koko ook.
    Hopelijk blijft de kokogakbal wel vrij van peerdevleis

  66. Een of andere trol zit mijn sponsorpagina steeds te verzieken (Een belachelijke donatie met valse gegevens) elke keer als ik hier een bericht over de Nacht van de Vluchteling plaats. Levert mij veel werk en gezeik op om dat dan weer in orde te krijgen. Ik denk dat dit dan ook mijn laatste bericht hierover op dit log is. De trol mag tevreden zijn. Zijn actie is geslaagd. Tjonge wat een lol hé! Je kunt ook niet van iedereen verwachten dat hij maatschappelijk betrokken is.

  67. Bron: Telegraaf.

    Man bekent overval op drie bussen
    ZWOLLE – Een 18-jarige man uit Kampen heeft bekend dat hij drie lijnbussen in Zwolle heeft overvallen. Dat meldde de politie woensdag. De man werd vorige week woensdag aangehouden op verdenking van een recente overval op een bus.

    Toen vermoedde de politie al dat deze jongeman ook verantwoordelijk was voor twee overvallen op bussen in juli van 2011. Dat vermoeden werd door de Kampenaar bevestigd. Telkens bedreigde de man de chauffeur met een scherp voorwerp of een mes, waarna hij er met een buit vandoor ging. In het huis van de man werd een deel van de buit van de recente overval op 17 februari gevonden. Daar werd de man ook aangehouden.

    De overvallen zorgden voor veel onrust onder buschauffeurs. De politie overlegde met de vakbonden, de gemeente Zwolle, de provincie Overijssel en de vervoerder over maatregelen

  68. Bericht door ingrid, op 28 februari 2013 om 18:09
    @Doeksen, je bent een grote vent.
    Dit bedoel ik met weinig respect, voor een ieder hebben.

    De reactie van Doeksen vind ik heel onschuldig en weet zeker dat het humoristisch is bedoeld.

  69. @Assie, ben eigenlijk benieuwd hoe @Doeksen er zelf over denkt.
    Maar hij zal wel niet reageren, ook wanneer ik vraag hoe het met hem gaat reageert hij niet. Terwijl ik zie dat hij op dat moment on-line is.
    Maar doet goed wanneer je het voor vrienden op neemt:).
    That’s were friends are for.

    Maar ik zie het niet als een grapje.

  70. ingrid,weet niet wat jij bedoeld met grote vent,ben ik wel hoor 188cm en 105 kilo,dus daar ligt het niet aan.maar ik vind jou reactie veel meer zielig.wat is hier fout aan dan.hebben ze laats toch ook over mij gezegd dat ik op wintersport ben.volgens mij heb jij ook een beetje weinig respect voor mij als ik het zo lees.als ik het zo lees is er zeker wat aan de hand,zal wel wat gemist hebben.maar het gezeik is zeker weer begonnen………..nou ik zeg heerlijk kom maar op

  71. @Doeksen, denk dat je heel goed weet wat ik bedoel. Ga daar verder geen uitleg meer aan geven.
    Luister maar naar je eigen gez**k.

  72. jij bent goed bezig mevrouwtje ingrid………..verwijs mij eens na mijn slechte daad dan
    trouwens ben jij zelf niet begonnen met dat gezeik………..muts

  73. @Joppuh, beregezellig. Maar dat is/was niet alleen vanmiddag zo. Het is niet voor niets dat er steeds meer afhaken. Of mis jij niet alleen poosje een aantal personen.

  74. Ik ben er zo een, denk ik.
    Er wordt bijna niets meer op het log gemeld behalve goedemorgen, goedemiddag, goedenavond, welterusten. En al het andere heeft meestal niet meer de gezellige sfeer van een tijdje geleden.

    Maar… onder het motto “Het leven is 1 groot feest, je moet alleen wel even ZELF de slingers ophangen” bedacht ik mij, dat ik ook ZELF wat kan doen aan de sfeer.

    Dus ik gooi er maar eens even een paar discussie-onderwerpen in:
    – Wie is De Mol? Kees of Paulien?
    – 4 Miljard bezuinigen? Waarop dan eigenlijk nog?
    – Ikea-ballen uit de handel, waarom eigenlijk? Ze zijn toch lekker? Paarden hebben meestal een fantastisch leven gehad! En waar gaat al dat vlees nu heen?

    Kom maar op, wie begint??

  75. Ik ben ook dol op paardebieftsuk. Bezuinigen heeft doeksn gelij in, maar ik juich het initiatief van Eva toe. En ja, ik miste Dick en Koko ook wel en zo nog wel meer maar iedereen moet zelf weten wat ie doet of dat ie wegblijft. En het goendemorgen goedenmiddag en goedenavond was van mij uit een manier om aan te geven dat het wel erg rustig was op t chatlog. Ik vind het wel leuk als er weer leven in de brouwerij komt maar dan zonder dat we elkaar afzeiken. Ja, een leuke ironisch statement kan wel maar we moeten niet zulke lange tenen hebben (=algemeen bedoeld, ik spreek niemand persoonlijk aan) 🙂

  76. Je reden van de goedendagverwensingen was me niet ontgaan, een prima initiatief op zich, Joppuh…

    Wat dit Log naar mijn inzicht nodig heeft zijn een paar mooie onderwerpen voor een discussie. Die drie waren de eersten die in me opkwamen 😉

    Maar, ik ben erg benieuwd naar andere inbreng :D:D

    Om nog over het paardenvlees door te gaan… Gaan ze dat nu allemaal weggooien? Doodzonde toch??? Geef het dan aub aan Voedselbanken of andere hulpinstanties!!!!

  77. idd vandaag nieuwe lente, nieuw geluid.

    Zo lang je weet dat je paard eet, ga je er niet van hinneken.
    Bij die vleesmixers was poen de oorzaak, want paardevlees is goedkoper, en niet te traceren op herkomst, voer en medicamenten.
    Daarom eten we nu minder vlees, maar wel van de slager.
    En, in industriële geproduceerde frikandellen vindt men kippenvlees dat achterbleef op het karkas na het fileren (40 %), ook wel separatorvlees genoemd, 25% is varkensvlees; sommige producenten voegen nog circa 5% paardenvlees toe. De rest is water, paneermeel, bindmiddel, kruiden, uien en smaakversterkers. Smakelijk!

  78. Ton ten Hove heeft afscheid genomen bij RTVOost.
    In ’t verleden is er ooit sprake geweest dat Ton “het weer” zou gaan doen bij WLZ, maar ’t mocht niet van die Tukkers.
    Misschien nu wel hier aan boord?;)

  79. Verdomd, weer een prachtig idee van Drama. Admin lees je mee?

    Weet trouwens niet wat ik van Drama moet denken. Mensen die namen verbasteren dalen meteen tot -10 bij mij. Drama heeft het netjes over RTVOost, maar spreekt daarna over Tukkers.8) Is ook een manier:)

  80. @Eva: Val ik even door de mand…
    Maar de luisteraars van Sara zijn dan ook niet te vertrouwen. Carolien was daar te gast en op Twitter werd in koor geroepen:

    zij is de mol, zij is de mol!!!! #carolien

    Nou als dat niet betrouwbaar is dan weet ik het ook niet meer:o

  81. Ik lees net dat er in het Denksportcentrum het Zwols Weekendtoernooi is begonnen. Waarom wist ik dat niet.>:( Ben nu weg om te kijken of ik toch nog mee kan doen. Een eventuele eerste reglementaire verliespartij moet ik dan maar voor lief nemen.

  82. De sliptongetjes van La Terra zijn ook lekker Joppuh. maar het is oppassen met de graatjes. Vanavond heb ik drie van die tongetjes gehad en heb de graatjes weggespoeld met een kannetje wijn. Bijna elke dag een volle bak daar. Pizza-mamma vertelde me dat ze ondanks de crisis niet mogen klagen.

  83. Hier alvast de kwijl/pleelieste van morgen

    Respect Blues Brothers
    Save me St. Peter Miss Tess
    Guttersnipe Bhiman
    If our hearts ain’t in it Eric Bibb
    Come tomorrow Andrew Combs
    If I had a friend Cosmic Dealer
    Forgotten flowers John Fullbright
    Greenville Lucinda Williams
    Holdin’on Robert Cray
    It hurts me Buddy Miller & Jim Lauderdale
    On the road again Alan Wilson
    Breaking down slow Candi Staton
    Old man The Delta Saint
    Streets of Tamworth Roger Knox
    Makin’ nothing out of nothing Cole Deggs and the Lonesome
    Even angels Shelby Lynne
    Too stoned to cry Andrew Combs
    Another slow dance Tommy Tutone
    In a town Amelia Curran
    I can only give you everything The little Boy Blues
    Where out west Ted Russell Kamp
    Needles and pins Jackie DeShannon
    Under the boardwal Aaron Neville
    Crying time Buck Owens
    Blood and fire Indigo Girls
    A better place Glen Campbell
    Zeb’s blues Tom Holland and the Shuffle Kings
    Lonely side of love Andrew Combs
    I wanna know Syl Johnson
    I need this to be love Maia Sharp
    I’ll try Conway Twitty
    Eden Rook’s Eden
    I wanna get back with you Tom Jones
    Will the circle be unbroken Gregg Allman

  84. zit op mevrouwtje ingrid te wachten…………ze wou een reactie,maar zelf ho maar…….ach je kan ook niet overal op reageren

  85. @Doeksen, je bent zoals ik al aangaf respectloos zoals je reageert met je mevrouwtje Ingrid en muts. Kan me niet herinneren dat ik op deze manier tegen jou geuit hebt.

    Ik heb gezegd hoe ik er over denk. Je vond het toch heerlijk rustig zonder Dame en Dick. En dat je het had over het feit dat ze op wintersport zijn, was inderdaad niet hetgene waar ik over viel.

    Maar jou waarheid is de enige juiste. Wens je het beste, maar reageer maar niet meer op mij.
    Kun je weer verder genieten van de rust.

  86. Nou Ingrid, Doeksen heeft niet geschreven dat het heerlijk rustig is. Hij schreef alleen maar: wat een rust. Ik zie er niks geen kwaads in en snap niet dat jij je daar druk over maakt. 🙂

  87. goedenmorgen, wàt ’n fijne muziek weer, AssendörperT, bedankt voor het melden van de pleelieste! ’t Is inderdaad dezelfde als veurige w?ke, moar is verplaatst naar vandage vanwege veurige week het overlijden van blues legende Magic Slim, vandeur!

  88. @Assie, Nee hij schreef………. wat een rust.
    En dat leg ik uit als, geniet er zo van. Laat ze maar weg blijven.
    En Doeksen weet best dat met name t.o.v. Dick, en hij niet als enige, de vele posten van Dick vreselijk vind.

    Ik heb wel vaker aangegeven dat, een mens is zoals ie is.
    Al die verhalen over jullie “avonturem”in de C de P enz. enz. kunnen mij ook niet echt boeien, maar een aantal van jullie wel.

    En de playlist boeit me ook niet.
    Maar wanneer Dick, hier postte wat er op tv kwam, werd er door velen gezegd, dat kan ik zelf wel opzoeken hou daar me op.
    Terwijl ik ht wel handig vond
    Die playlist kan ik ook zelf opzoeken.

    Ik vind Dick zijn posten meestal wel leuk.

    Dus respecteer elkaar wat meer. Dat is het enige wat ik vraag. Niet meer niet minder.

  89. durf je niet meer op mij te reageren……………maar wel gekke verhalen vertellen tegen assie betreft mij

    je moet gewoon een azijnzeikerslog openen

  90. Zullen we het er op houden dat het geschreven woord geen duidelijke vertaling geeft van emoties?? En dat er sprake is van een misverstand?

    Hoe dan ook, het is zonde van je tijd om lang boos op elkaar te blijven…

  91. Ik moet daar wel bij melden dat ik de woorden “muts” en “vrouwtje” ook nekhaarrijzend vind… Hoewel ik de termen zelf ook wel eens hanteer. Maar meestal noem ik mezelf een muts als ik iets doms doe…

    Hoe dan ook… Dikke streep er doorheen en op naar het volgende onderwerp…

    Wie gaat er naar De Ster vandaag???

  92. eva mee eens,maar dan moet ze niet meer van die gekke dingen over mij neer zetten…………..ben mij van geen kwaad bewust en zij wil niet zeggen wat ik gedaan heb,en dat vind ik ook zielig……kleuterschoolgedrag

  93. Doeken, mag ik een privé-mailing met Ingrid adviseren? Dan hebben jullie direct contact met elkaar en hoeft de communicatie niet in derde persoon. Waarschijnlijk is de lucht dan vrijwel direct geklaard. Want nu heb je het over haar, wat ze zelf ook leest. En ik kan me voorstellen dat dat eerder olie op het vuur gooit dan water.

    Ik proef uit je reactie dat je ook niet (meer) begrijpt waar het nou ook alweer om gaat. Hartstikke zonde toch?? Succes met brand blussen 😉

  94. Nu er weer een camerlengo over Rome heerst, heb ik opeens verschrikkelijk veel zin in de verfilming van de Bernini Mystery, met Tom Hanks…. Euh… Hoe heet die film ook maar weer???

  95. @Doeksen, ik wel best naar jou reageren

    Bericht door doeksen, op 22 februari 2013 om 23:32
    wat zal er op de radio zijn

    mist dat gezeik………………………..nee hoor echt niet

    Bericht door doeksen, op 28 februari 2013 om 15:13
    denk dat dame en dick samen op wintersport zijn……….wat een rust

    Dit zijn de berichten waar ik het over heb, jij wil dan zeggen dat je het niet ovr 2 personen hebt waar je je aan ergert?

    Bericht door ingrid, op 1 maart 2013 om 23:13

    Toen reageerde ik op jou.

    VERTEL DAN WAT IK GEDAAN HEB………….MISSCHIEN KAN IK SORRY ZEGGEN

    Toen vroeg Assie

    Nou Ingrid, Doeksen heeft niet geschreven dat het heerlijk rustig is. Hij schreef alleen maar: wat een rust. Ik zie er niks geen kwaads in en snap niet dat jij je daar druk over maakt.

    En mij reactie op hem was:

    Bericht door ingrid, op 2 maart 2013 om 10:10

    Dus zeg niu niet dat ik niet op jou reageer.

    Maar ik reageer ook op Assie wanneer hij er naar vraagt.

    Hoop dat het voldoende reactie voor je is.

  96. er zijn toch berichten waar JIJ niet op hoef te reageren ingrid……….de wintersporters zijn toch goed van het mondje(goed bedoeld hoor)
    kweet niet of je daar boos over bent dat ik dat gezegd heb….

  97. @Doeksen, het feit dat ze hier al een poosje niet meer reageren, komt voor mijn gevoel mede door dit soort opmerkingen.

    Dus het is de combinatie van opmerkingen van lekker rustig hier en dan heb je het echt over @Dick zie mijn eerste Quote.

    En Dan later je opmerking over Dick En Dame, weer wat een rust.

    Misschien bedoel je het grappig? Maar het zou mij ook raken. Net zoals je opmerkingen tegen mij als mevrouwtje en muts.

  98. Zoals ik al had verwacht, was Doeksen vanmiddag behoorlijk van de kaart en denk niet dat we hem binnenkort hier weer gaan zien. De postings van Ingrid hebben hem enorm geraakt. Hij was helemaal van slag en heb hem diverse keren moeten troosten. Mijn T-shirt was op de schouder drijfnat van de tranen die uit zijn ogen druppelden. Iedereen weet toch zo langzamerhand wel dat hij vroeger veel gepest is? Ik heb er geen goed woord voor over dat men nu iemand probeert onderuit te halen die bezig is om zijn zelfvertrouwen wat op te krikken.

    De posting van Doeksen over van lekker rustig hier was van de 22ste en Dick zijn laatste posting was op 18/2. Kan me niet voorstellen dat die posting van Doeksen de druppel was die de emmer bij Dick liet overlopen. Dick kennende laat hij zich niet van de wijs brengen door dat soort postings. Ik denk ook niet dat Doeksen blij is met de plotselinge verdwijning van Dame.

    Meende dat Joppuh het afgelopen week al had over de lange tenen van sommige loggers en dat ben ik helemaal met hem eens. Ben er ook voor dat men iedereen in zijn waarde moet laten, maar vind ook dat als iemand een stootje uitdeelt ook een stootje moet kunnen verdragen.

    Zag ook nog dat Doeksen door Eva werd aangesproken met Doeken. Ik heb hier al eerder aangegeven dat we moeten stoppen met het verbasteren van de (nick) names.

  99. Doeken? Dat is dan echt een onbedoelde typefout geweest, of autocorrectie, of zo. Ik wist btw niet dat Doeksen veel gepest is vroeger. Ik ook. Daarom kan ik nu nog steeds zo slecht tegen ruzie, al is het online, en probeer ik juist altijd de sussende factor te zijn…

  100. Als het een typefout is geweest dan is het je vergeven Eva. Ben vroeger zelf ook vaak gepest en probeer de boel hier en elders ook altijd te sussen.

  101. Normaal gaat hij altijd veel later dan ik weg Eva, maar vandaag was hij eerder weg dan ik. Ik heb hem vanmiddag wel wat gerust kunnen stellen en hoop dat hij er verder niet onder gaat lijden.

  102. Een heerlijke en overtuigende 0-3 overwinning van de onzen, alhoewel het spelpeil in de tweede helft ietwat te wensen overliet. Voor mijn gemoedstoestand was het beter geweest als de bevrijdende derde treffer wat eerder genoteerd werd, maar dat zijn kleinigheden! 😀

  103. Zeker Assendörper. De eerste single die mijn zus kocht en haar broers eindeloos mee vermoeide. Ben het potverdikke nog mooi gaan vinden ook…

  104. Nieuw liedje van Sara: “Ik ben vergeten hoe de zon voelt op m’n huid. Come on, laten we gaan.”
    Ik zou zeggen, wacht even, de zon komt morgen hier ook!!!

  105. Ik hoop maar dat je dat van die 3 D-tjes niet provocerend bedoelt, Assendörper… Het heeft er namelijk alle schijn van, helaas. Ik hoop maar dat ik dat verkeerd zie…

  106. Op schrift kan iets verkeerd overkomen he. Zo kan ik uit jouw opmerking niet uitmaken of je het nou aardig of snerend bedoelt. En voordat er een misverstand ontstaat vraag ik er maar gewoon naar?

  107. Even uitrekenen… Goedemorgen, goedemiddag, goedenavond en Weltrusten zijn goed voor 4 postings. 69 (postings tot 700) : 4 = 17 komma nog wat, is dus nog 18 keer iemand die totaal niets te zeggen heeft…. Jammer hoor…

  108. Bericht door Eva, op 5 maart 2013 om 20:20

    😉

    wat ? ja ……..DIT IS CHATLOG😀

    pol log misschien iets voor jouw 😉 ?

  109. Goedendag dan….. de pleelieste van komende zaterdag bij Johan Derksen!

    TITELARTIEST
    Till you say you’ll be mineThe Fourmost
    Like a rolling stoneCher
    Some kind of wonderfulThe Fourmost
    Up to the mountainSolomon Burke
    The girl can’t help itThe Fourmost
    Beaumont bluesPhillip Walker
    The incrowdThe Fourmost
    You found another loverBen Harper & Charlie Musselwhite
    Something’s got a hold on meThe Fourmost
    Mercy on my soulJohnny Jones
    Hello little girlThe Fourmost
    Hook line and sinkerJosie Kuhn
    I’m in loveThe Fourmost
    Poodle dogMathis Haug
    A little lovingThe Fourmost
    An eye for an eyeDoug Deming
    Waiting for youThe Fourmost
    Tom cat bluesThe Cash Box Kings
    How can I tell herThe Fourmost
    She got kickBen Harper & Charlie Musselwhite
    Baby I need your lovingThe Fourmost
    Cry to meSena Ehrhardt
    That’s only what they sayThe Fourmost
    Certified loverSouthern Hospitality
    Why do fools fall in loveThe Fourmost
    It will come to lightSam Moore
    Today I’m in loveThe Fourmost
    All that matters nowBen Harper & Charlie Musselwhite
    Baby sittin’boogieThe Fourmost
    When you walk in the roomPam Tillis
    Heebie jeebiesThe Fourmost
    Cool cool placeRichard Ray Farrell & Steve Guyger
    Here there and everywhereThe Fourmost
    MaybeThe Three Degrees
    Dawn go awayThe Fourmost
    Lake Michigan watersAl Miller

  110. Ik had aangekondigd niet meer over de Nacht van de Vluchteling te schrijven vanwege een WLZ-faker die het kennelijk niet eens is met het doel of het een onzinnig project vindt en daarom allerlei belachelijke nepdonaties doet in plaats van de discussie aan te gaan.

    Maar inmiddels vind ik dat ik het toch niet kan maken naar al die WLZ sponsoren die ondertussen al zo ruimhartig bijgedragen hebben om er niks meer over te schrijven. Dus F*ck de Faker, hier de feiten:

    Inmiddels staat mijn persoonlijke teller op 300 euro. Doelstelling is dus al gehaald. Ben wel inmiddels afgezakt naar de vierde plaats, maar ik had ook niet verwacht dat ik die luxe tweede plaats zou kunnen houden. Conditioneel zit het voorlopig ook goed. Heb vandaag 25 kilometer probleemloos gelopen in een heerlijk lentezonnetje tussen Steenwijk en Willemsoord. De komende tijd gaat die afstand nog wat verder uitgebouwd worden en dan worden die 40 nachtelijke kilometers in de nacht na hemelvaartsdag fluitend gelopen.

    Dat die tocht ’s nachts gelopen wordt is een link naar het feit dat vluchtelingen ook alleen maar ’s nachts kunnen lopen omdat dat overdag te onveilig is. Ik realiseer me dat het verschil wel erg groot is.
    Ik ben er weken voor aan het trainen en loop straks over keurig verlichte paden in de Randstad. Dat zal in de werkelijkheid anders zijn.

  111. Gooi er dan nog maar een Goedenmiddag, Goedenavond enTrusten in.
    En voor morgen een Goedenmorgen, Goedenmiddag, Goedenavond enTrusten. Zo dat was die weer tot Zondag.:)

  112. Trusten Joppuh. Ben het weekend goed begonnen met een filetto della casa van La Terra en kreeg nog een flesje wijn kado ook.

  113. Koetmörning.

    Fijne pleelieste monsieur Joppuh.
    Gisteren afgesloten met de moderne geluiden van Die Antwoord.
    Deze morgen de dag aanvangen met the fabulous sounds of the sixties.

  114. Ik was even met een Dame op wintersport
    maar hier ben ik dan weer.

    maar niet voor lang want ben sinds kort bevangen door het,
    pyramide spel.
    ;);)

  115. Dat lijkt me een fijn plan monsiuer Rousseau, edoch, ik zal mij iets eerder aldaar vervoegen daar ik ook nog een bezoek wil brengen in het kader van het zgn “halvasten” bij cafe-etablissement Stapp’s Inn!

  116. Hoogtepunt vandaag bij Derksen is toch wel: “can’t go home” van de nieuwe band van Erwin Java, King of the Road. Erwin is zoals we wel weten de sologitarist geweest voor meer dan 20 jaar bij Cuby & the Blizzards, een sympathieke gast deze Molukse gitarist uit Groningen.

  117. Iets van Syd Barrett, addertje.
    Had ik een keer gekocht op één van mijn wereldreizen langs de piramides die her en der op deze planeet te bewonderen zijn.

  118. King of the World (Erwin Java) met Can’t go home, een cd die een plaats in mijn toch al omvangrijke verzameling verdient!

  119. Herr Jöppoe, ich war sehr angenam verrast das ich dir getroffen hab im C de P. Das treff’n eb viel indroek up mir gemacht en ich eb der hööp das wir binnenkört wehr mit elkander zusammen einige biertjes weck k?nn’n tiekk’n.

  120. Wat deed het mij deugd weer diverse prominenten te mogen begroeten in C de P. Wel maak ik mij nog een beetje zorgen over doeks’n die zich weliswaar kranig hield maar aan mij kon hij de indruk niet onttrekken dat hij nog steeds een beetje aangeslagen was door het gestelde op dit WLZ chatlog vorig weekend. Deze sensibele bootwerker doet zich graag stoer voor, maar er schuilt een heel klein (of juist groot) hart in hem!

  121. Die bootwerker zit echt wel in een moeilijke periode van zijn leven.
    Godsamme wat een kasplantje is dat geworden zeg…

  122. Ben blij dat mijn postings van vorige week zaterdagavond toch nog door enkele personen serieus worden genomen. Leer mij Doeksen kennen. Hij is een doodgoeie jongen die zijn zelfvertrouwen wat probeert op te vijzelen via dit Log.

  123. Gute Nacht Freunde es wird Zeit f?r mich zu gehn
    Was ich noch zu sagen h?tte, dauert eine Zigarette
    und ein letztes Glas im Stehn

  124. Ja Appie en Gaitie, dankzij de gratis Stentor ben ik heel goed op de hoogte van wat er in Zwolle en omgeving gebeurt.;)

  125. Vanochtend gezwommen in de Vrolijkheid. Met z’n 4-en (2 volw. 2 kind) bijna E 20,- kwijt om in een overvol bad ‘file te zwemmen’. Bij de glijbaan ook wachtrijen. De volgende keer gaan we wel naar Wezep ofzo…

  126. Gooi hem er nog maar een keer in, Goedenmidag, Goedenavond en Trusten. Voor morgen, Goedenmorgen, Goedenmiddag, Goedenavond en Trusten. Dat was die weer voor vandaag, jammer, was enkele weken geleden leuker om te chatlog te lezen.:)

  127. Die 3-0 stond vóór half drie nog niet in de Stentor Gaitie, maar ik wist wel dat het 3-0 zou worden omdat ik een beetje para-abnormaal begaafd ben.:)

  128. Ja Gaitie, ik heb heel bijzondere para-abnormale gaven en dankzij die gaven heeft mij dat vandaag weer 30 euro opgeleverd. De ruststand had ik ook goed. Gaitie, je maakt me heel nieuwsgierig. Kennen we elkaar?;D:)

  129. Ja wat moet ik daar nu van zeggen JeanJacques. De ene keer waan je je in een kinderfilm en dan weer in een Horrorfilm. Blijft aparte muziek.
    Een uniek exemplaar.

  130. La Terra is op maandag gesloten Gaitie, maar je bent aardig goed op de hoogte van de dagen waarop ik geniet van de culinaire Italiaanse hoogstandjes. Vandaag zat ik bij La Toscana en krijg daar altijd mijn eerste biertje gratis.:)

  131. Je wist niet dat La Terra op maandag gesloten is Gaitie of wist je niet dat ik mijn eerste biertje altijd gratis krijg bij La Toscana?:)

  132. Gamble weet niet dat ik die gaven heb en reken er maar op dat hij dat weddenschapje dat hij met mij heeft afgesloten verliest.:)

Reacties zijn gesloten.