Muzikale speeltuin voor Jacco Vonhof

Zwolle – Speelman & Speelman zitten midden in hun succesvolle theatertour, maar speciaal voor BeoPlayground spelen ze vrijdag 22 februari een exclusieve clubshow in poppodium Hedon te Zwolle. BeoPlayground geeft mensen, met enige bekendheid in de regio, de sleutel van Hedon en daarmee een muzikale speeltuin om te laten zien waardoor zij geïnspireerd zijn. Deze keer is zakenman Jacco Vonhof aan de beurt.

Nadat Burgemeester Henk Jan Meijer in januari het startschot gaf voor de samenwerking tussen Bang & Olufsen en Hedon is deze editie Jacco Vonhof aan zet. Vonhof begon ooit met een bestelbusje zijn glazenwasserbedrijf dat 18 jaar later is uitgegroeid tot Novon Schoonmaak, een bedrijf met 1000 werknemers. Behalve succesvol en graag geziene zakenman verraad zijn veelzeggende twitterbio een erg betrokken Zwollenaar: "Zwolle, Schoonmaker, VNO-NCW, VSR, PEC Zwolle, GO Center, PD-Direct, Novon Schoonmaak, WEZO, Odeon de Spiegel, IntermeZZo nazorgcentrum, Ballonspektakel, 10mzz" Voor de organisatie ruim voldoende om hem de sleutel van Hedon te geven, want wij zijn razend nieuwsgierig naar zijn muzikale inspiratiebronnen. Speelman & Speelman is een act waar Vonhof zeker warm voor loopt en zij zullen dan ook live komen optreden.
Speelman & Speelman

Daan en Joost Speelman maakten in de afgelopen jaren drie muzikale cabaretvoorstellingen en twee cd’s. Ze werden tweede tijdens de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2005. Sinds 2010 is het tweetal wekelijks te horen in het ochtendprogramma van Giel Beelen op 3FM met hun kijk op de afgelopen week, bezongen in ‘Weekie wat een weekie’. Tijdens afgelopen editie van Serious Request namen ze elke dag op geheel eigen wijze de gebeurtenissen door. Momenteel staan ze voor volle zalen met hun muzikale theatertour ‘Optimisten’, maar speciaal voor ons maken ze een eenmalig uitstapje naar een popzaal.

Muzikale speeltuin

Dit jaar startte Hedon samen met Bang & Olufsen Zwolle een nieuw fenomeen; de muzikale speeltuin ‘BeoPlayground’. Deze avonden worden muzikale speeltuinen van mensen uit (regio) Zwolle die enige bekendheid genieten. Voor deze speciale avonden geeft Hedon de sleutel weg. Er ontstaat een avond waar de muziekvoorkeur van de host de rode draad gaat vormen.

BEOPLAYGROUND hosted by JACCO VONHOF
Met SPEELMAN & SPEELMAN (exclusieve clubshow)

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 22 februari
Open : 20:00 uurAanvang : 20:30 uur
Entree : € 7,50 (vvk) – € 10,00 (deur) – exclusief €1,00 servicekosten

Kaarten zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)