Presentatie over Voeding en Hardlopen

Zwolle – Om goed te kunnen trainen of een PR te lopen in een wedstrijd is goede voeding  erg belangrijk. Zo kunnen sommige voedingsmiddelen je prestatie bevorderen en kun je andere dingen beter laten staan op de avond voor een wedstrijd. En wat kun je het beste eten tijdens of na een hardloop-prestatie? Om je uit te leggen wat je beter wel en beter niet kunt eten voor, tijdens en na het hardlopen komt Miriam van Reijen op dinsdag 19 maart bij atletiekvereniging PEC 1910 langs voor een presentatie.

Miriam is één van Nederlands beste Marathonloopsters en geldt als een grote belofte voor de toekomst. Ze heeft onder leiding van haar coach Rob Veer een persoonlijk record staan van 2:41:24. Ook was ze columniste in de Runner’s World waar ze vertelde over haar trainingen in Kenia en is ze samen met fotografe & hardloopster Barbara Kerkhof auteur van het pas verschenen ‘Hardloperskookboek’. In haar boek worden de belangrijkste periodes rondom een wedstrijd behandeld, namelijk het trainen, rondom de wedstrijd zelf en het herstel. Door middel van lekkere recepten en een stukje theorie over wat je als hardloper nodig hebt kun je nog beter voorbereid staan bij je volgende wedstrijd of training.

De presentatie zal gehouden worden op dinsdag 19 maart om 21:00 uur in de kantine van av PEC 1910 aan de Urksteeg. De toegang tot de presentatie is gratis, maar wegens beperkte capaciteit geldt vol=vol. Leden van av PEC 1910 genieten uiteraard voorrang voor de presentatie, maar ook niet-leden zijn van harte welkom. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar jeroendriehuis@gmail.com o.v.v. Presentatie Voeding & Hardlopen

Artikel delen:

Reageer