Spektakel aan Volterbeek tijdens Straatspeeldag

Zwolle – Bij de vestiging RIBW Jongeren aan de Volterbeek in Zwolle gaan op zaterdag 16 maart de handen uit de mouwen. Het is de dag van NL Doet, en er wordt in de directe omgeving van de straat in de Aa-landen een groot spektakel georganiseerd. We genieten deze dag van 11:00 tot 16:00 uur. Dat mag u niet missen! Doe ook mee!

De jongeren van het RIBW hebben een Straatspeeldag georganiseerd met een scala aan activiteiten waaronder een graffiti workshop, oud Hollandse spelletjes, een kinderkookcafe, dansworkshop, een springkussen en andere verrassende activiteiten. Alle kinderen vanaf vier tot en met twaalf jaar zijn van harte welkom. De jongeren van het RIBW doen mee aan de NL(doet) actie om meer in contact te komen met de inwoners van Zwolle en willen iets terug doen voor de maatschappij. Kinderen kunnen gratis deelnemen.

Deze straatspeeldag wordt mogelijk gemaakt door Aktiva Budgetbeheer (www.aktiva-budgetbeheer.nl/), openbare brede basisschool De Wieden, Delta wonen en het RIBW (www.ribwgo.nl).

NL Doet Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2013, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Vorige editie waren 300.000 Nederlanders actief bij bijna 7.000 klussen, een recordaantal. En dit keer wil NL Doet we nog veel meer mensen op de been krijgen. Dat kan ook in Zwolle! Doet u ook mee?

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ja inderdaad waar andere instellingen kampen met inkrimping en te korten opent het ribw nieuwe lokaties op dure plekken. Wat doen zij zo goed en de anderen zo slecht?


    Maak melding

Reageer