Riff Raff en Mr. Polska naar Hedon

Zwolle – Amerika’s meest excentrieke rapper Riff Raff treedt zaterdag 2 maart op in Zwols poppodium Hedon. De videoclips van de ras entertainer trekken doorgaans over de miljoen kijkers op Youtube en zijn singles zijn vaste kost voor de Amerikaanse clubs. Samen met Nederlands populairste Poolse rapper Mr. Polska en rijzende ster Sjaak zet Riff Raff in Hedon de ultieme hiphoppackage neer.

Riff Raff komt uit de stal van grootmeester Diplo en dat hoor je onmiskenbaar terug. Warmdraaien doe je op zijn Youtube kanaal, waar op het moment van schrijven een respectabele 26 miljoen videoweergaves staat genoteerd. Ondertussen is er een nieuw album onder weg. “Pool van het Jaar” Mr. Polska wist met zijn spraakmakende debuutalbum Waardevolle Gezelligheid zich volop in de kijker te spelen. Het ultieme partyalbum zette het alter-ego van Dominik Włodzimierz Groot in korte tijd op de kaart. Onder andere de samenwerking met Yellow Claw, dat resulteerde in de track Allermooiste Feestje, zorgde voor een regelrechte hype. Om dan nog maar niet te spreken over de tegenhanger van het Polenmeldpunt van de PVV.

Sjaak

Sjaak is een echte club strijder, met hits als Hasselhoff, het opzwepende Baby Go Down en de zomerhit van 2012 getiteld Krokobil (Yellow Claw/Polska), heeft hij bewezen menig venue op haar grondvesten te doen trillen. De man maakte eerder al zijn opwachting in Hedon tijdens een XL editie van het gerenommeerde dance-event University Of Dance.

MR. POLSKA’S WILDERNIS PRESENTS: RIFF RAFF / MR. POLSKA & BOAZ / SJAAK

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 2 maart
Open : 19:00 uurAanvang : 19:45 uur
Entree : € 7,50 – exclusief €1,00 servicekosten

Kaarten zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle

Artikel delen:

Reageer