Samenwerking meiden ZAC en Zwolsche Boys

Zwolle – Aan het begin van het voetbalseizoen 2012 – 2013 zijn een aantal mensen van ZAC en Zwolsche Boys een werkgroep gestart om samenwerking te bewerkstelligen voor wat betreft het meidenvoetbal. Dit heeft geresulteerd in de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst voor het voorjaar 2013 voor de meidenteams.

Zaterdag 23 februari wordt er op het Jo van Marle Sportpark een meidendag gehouden. De bedoeling is om een leuke dag te hebben met de meiden die al bij ZAC en Zwolsche Boys voetballen. Verder mag iedereen vriendinnen meenemen om hen kennis te laten maken met het voetbal. Tijdens deze dag wordt de intentieverklaring getekend tussen ZAC en Zwolsche Boys. De voorzitters van beide verenigingen zullen deze tekenen. Deze intentieverklaring houdt in dat beide verenigingen de intentie hebben om te komen tot een vergaande samenwerking voor wat betreft het meisjesvoetbal voor de komende seizoenen.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Nee mevrouw Ingrid,

  Niet van die rare dingen zeggen.

  Samenwerking is een goede zaak, maar uitsluitend op facilitair gebied. Een fusie haalt namelijk geen van de pijnpunten weg die beide verenigingen hebben.  Maak melding

 2. @Bondtegen, zou niet weten waarom een fusie niet zou kunnen.
  Wat is er op tegen. Er worden bij ZAC kleedkamers bijgebouwd, omdat er een cappaciteit probleem is. En dat terwijl er bij Zw.Boys soms geen enkel veld, of slechts 1 bespeeld wordt. En er dus kleedkamers over zijn.

  Fuseren die hap.


  Maak melding

Reageer