Koperdieven bij Russenweg betrapt

Zwolle – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 19 februari, vijf mannen aangehouden voor de diefstal van koper bij een autobedrijf.

De politie ontving een melding dat bij het autobedrijf aan de Russenweg werd ingebroken, agenten konden het vijftal ter plaatsen aanhouden. Het koper werd in hun bezit aangetroffen en in beslag genomen. De mannen, een 38-jarige man uit Amsterdam, een 31-jarige Roemeen en drie mannen zonder vaste woonplaats in de leeftijd van 24, 31 en 47 jaar, zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hier zijn ze voor verder onderzoek ingesloten, tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Volgens mij zijn het altijd oostblokkers die hier het koper stelen die gasten verdienen er natuurlijk flink geld aan.Wordt hoogtijd dat de grenzen weer dicht gaan en die gasten goed gecontroleerd worden ze stelen onze arbeidsplaatsen en ook nog ons koper.Nooit meer hier binnenlaten eens een dief altijd een dief    Maak melding

  2. Ja daar heb je groot gelijk in Pieters,maar dat mag je niet zeggen want dan ben je gelijk discriminerend en een Pvv-aanhanger(waar trouwens niks mis mee is).Zolang dit soort mensen dat blijft zeggen glijdt het land steeds verder de afgrond in.


    Maak melding

  3. Willem nu ze die Roemeen hebben opgepakt kunnen ze hem toch ook uithoren waar hij ermee heengaat en wie het van hem koopt .Dan kun je die lui gelijk pakken voor helen


    Maak melding

Reageer