Rotterdamse beat van The Kik naar Hedon

Zwolle – Het is vrolijkheid alom met de Nederlandse beatformatie The Kik. Krachtige uptempo singles als Simone en Springlevend weten met luchtige opgewekte teksten keer op keer voor een glimlach te zorgen. Vrijdag 1 maart treedt de formatie rondom ras-Rotterdammer Dave von Raven op in Zwols poppodium Hedon. In het kader van de single krijgen de eerste tien Simone’s gratis toegang.

bfo_20.jpg

Het afgelopen jaar schreef het steevast in Italiaans maatpak gehesen vijftal The Kik aan hun debuutplaat. Geïnspireerd door de mondiaal omarmde stroming nederbeat, alsmede door de Engele beatmuziek (die begin jaren ’60 een ware revolutie ontketende en de fundering legde voor het poplandschap zoals we dat heden ten dage kennen) kwam The Kik mei 2012 met debuutalbum Springlevend. Met stekelige popsongs als Simone en Even Voor Altijd tovert het steevast in Italiaans maatpak gehesen vijftal een lach op het gezicht van zelfs het grootste stuk chagrijn. Tijdens de opnames van Springlevend werd o.a. samengewerkt met Armand (Ben Ik Te Min en andere klassiekers) en Lucky Fonz III.

Simone actie
De eerste tien Simone’s die zich vrijdag 1 maart melden aan de kassa van Hedon mogen gratis naar binnen. Simone’s dienen zich te kunnen identificeren wanneer hiernaar gevraagd wordt.

THE KIK
Support: DE SP ATIES

Locatie : Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 1 maart
Open : 20:30 uurAanvang : 21:00 uur
Entree : € 12,00

Artikel delen:

Reageer