Supportersclub schenkt PEC Zwolle hi-pod camera

Zwolle – De Supportersclub van PEC Zwolle heeft de jeugdopleiding van de club een geavanceerde camera geschonken. Deze hi-pod is mobiel en kan maar liefst dertien meter de lucht in. Hierdoor kan vanaf één positie het gehele speelveld in beeld worden gebracht. De camera zal gebruikt worden bij wedstrijden die de jeugd thuis in Zwolle speelt.  

sup_pec_zwolle.jpg

Hoofd jeugdopleidingen Gert Peter de Gunst is blij met de nieuwe camera. ,,Het is een hartstikke mooi gebaar van de Supportersclub om ons de camera cadeau te doen. Met deze apparatuur kunnen we de wedstrijden van onze jeugd beter analyseren. Doordat we vanuit één view het gehele speelveld zien, kunnen bijvoorbeeld de looplijnen goed worden bekeken” zegt De Gunst.  Voorzitter van de Supportersclub Johan Zomerdijk is trots op het geschonken cadeau. ,,Wij als Supportersclub zijn blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Uiteindelijk heeft iedereen die de club een warm hart toedraagt belang bij een goede opleiding voor toekomstige Zwolse voetballers. De jeugd heeft immers de toekomst” zegt Zomerdijk.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Bijzonder dat de supporterslub dit schenkt en niet door PEC zelf aangeschaft wordt. Geeft te denken.

  Zonder goede jeugd-(opleiding) heb je ook niet veel aan een Hi-tec apparaat.


  Maak melding

 2. Inderdaad vreemd. En als je op de eerste ring van het stadion gaat staan krijg je dezelfde foto. Dat hoeft echt geen ‘duizenden’ euro’s te kosten. Raar verhaal dus!


  Maak melding

 3. Mooie actie inderdaad. En wie heeft het over duizenden euro’s? En wie zegt dat PEC dit niet zelf zou kunnen aanschaffen?

  Staat ie alleen achter het doel wel handig, of is dat niet de vaste positie tijdens een potje of training?


  Maak melding

 4. Ja, dat is mij ook wel duidelijk, alleen omdat ie op de foto achter het doel staat, vroeg ik me af of dat de gebruikelijke plaats is voor het apparaat.


  Maak melding

 5. staat op wieltjes. mooie aanwinst (is over nagedacht). kun je ook op de andere velden gebruiken:
  dus binnenkort beelden van bijv. de Eetjes op WLZ:D


  Maak melding

 6. Hoop dat de club het belang van een goede jeugdopleiding blijft inzien.
  Een aantal kilometers stroomopwaarts vervloeken ze nog altijd de dag dat het bestuur hun jeugdopleiding voor een habbekrats aan FC Tukkerland verkocht heeft.
  Een jonge speler uit deze regio moet dromen van een plek bij PEC en niet van een scout van Ajax,Twente etc.


  Maak melding

 7. Videobeelden zeggen meer dan foto’s, ik zeg top actie van de SC. Supportersclub doet iets voor de jeugd. Jeugd van PEC heeft klein budget en kan dit goed gebruiken voor professionalisering van de jeugdopleiding.


  Maak melding

 8. Moet het elke keer opgebouwd en afgebroken worden of kan het continu blijven staan.Dacht niet dat het dag en nacht kan blijven staan in weer en wind.En vraag mij af of ze dit apparaat dan elke keer gaan opzetten en afbreken .De kans is als het zoals nu buiten staat dat het gestolen kan worden lijkt mij.


  Maak melding

 9. Het is en mobiel apparaat op wieltjes die zo handzaam is dat hij zelf met gemak in een auto vervoerd kan worden, hij is dus bruikbaar op alle plekken en alle velden met of zonder tribune.

  Hij is binnen een mum van tijd operationeel zodat er vanaf gewenste hoogte (tot max 13 mtr) mee gefilmd kan worden, tijdens de bediening kan er ook tot in detail worden ingezoomd. Je zou b.v. kunnen kiezen om 1 speler een bepaalde periode te volgen of het gehele elftal inc tegenstander. Het is dus een (in onze ogen) een multifunctioneel apparaat waar de jeugd veel plezier aan kan beleven.

  De jeugdopleiding heeft een bepaald budget per seizoen, de hoge kosten van deze HI-POD konden zie hier lastig/niet mee financieren. De Supportersclub heeft zich o.a als doel gesteld, waar mogelijk de jeugd opleiding te ondersteunen waar mogelijk.

  De kosten van de aanschaf van dit, in Amerika gemaakt en ontwikkelde, apparaat is de grootste bijdrage wat de Supportersclub tot op heden heeft gesponsord aan de BVO, wij hopen met steun van onze sponsoren en leden dit vaker te kunnen doen.

  MVRG

  Supportersclub PEC Zwolle
  Johan Zomerdijk
  voorzitter  Maak melding

Reageer