Jonge inbreker aangehouden in Zwolle

Zwolle – De politie heeft woensdag 20 februari na onderzoek, een 21-jarige Zwollenaar aangehouden voor een woninginbraak.

De man wordt ervan verdacht in de nieuwjaarsnacht van 2012 op 2013 een inbraak te hebben gepleegd in een woning aan de Beethovenlaan in Zwolle. Door het forceren van een raam was men de woning binnengekomen. De Zwollenaar is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Achja, het positiefste is dat hij gepakt word en de aantekening blijft op zijn naam, bij de volgende beroving etc, zou hij nog harder gepakt worden. 8)8)
  Gelukkig is ook al de overvaller van de bus gepakt, en hopelijk ziet met iendelijk in dat misdaad niet loont in Nederland!

  Ben blij dat er niet bezuinigd gaat worden op de politie, want die hebben we hard nodig.


  Maak melding

 2. Trixie, ik word doodziek van je, kap toch is met die debiele uitspraken je maakt jezelf belachelijk. Je noemt mij gek, maar je bent zelf barbaars. ga toch weg.


  Maak melding

 3. Trixie, het valt mij ook op dat voor jou de enige oplossing is, om mensen door de knieën te schieten.
  Neem me niet kwalijk, maar heb je niets beters te doen?


  Maak melding

 4. Nou de strafmaten zijn er ook niet na en daar leert men ook niet van sommige taakstraffen worden niet ee ns gecontroleerd of uitgevoerddoor de daders.Ze komensoms gewoon niet opdagen voor de taakstraf of meldenzich ziek.Ze dagelijks laten melden op een punt en dan onder controle in de stad de rotzooi langs deswege in de wijken laten opruimen voor een jaartje .Misschien bedenken zij zich dan eens voor herhaling


  Maak melding

 5. Ik heb elders al eens gemeld dat de bijdragen van Trixie te verwaarlozen zijn, omdat ze de diepgang van een badeend hebben. En ook hier word ik weer bevestigd door Trixie zelf.


  Maak melding

 6. Helemaal gelijk Joppuh, weinig wol veel geblaat. trix oplossingen zijn alle mensen met baard en vreemde namen het land uit. Dieven door de knieën schieten, zo komt ons land uit de crisis volgens trix. En haar ‘leider’ zit tijdens de crisis in Austalië, nee dat helpt ons land vooruit. Betaald hij dit snoep-reisje helemaal zelf? en zo ja waarvan? Als het aan trix ligt hebben we straks geen gevangenissen meer nodig, in plaats daarvan revalidatie- centra en heel veel rol-stoelen. Dat kost ons als belasting betaler natuurlijk veel minder:o


  Maak melding

 7. krijgen de slachtoffers schade vergoeding van de dader… of vergeet de rechter dat weer? lening afsluiten op naam van de dader, en alle schade en smartegeld etc, laten betalen lijkt me toch rechtvaardig… germaans recht, geen romaans recht! weer geld!>:(


  Maak melding

Reageer