Het weer: koude noordoostenwind

Zwolle – Vrijdag breekt af toe de zon af en toe even door. In de middag overheerst de bewolking en valt er op veel plaatsen een buitje. De temperatuur komt rond het vriespunt uit, maar door de matige wind uit het noordoosten, kracht 4 voelt het een stuk kouder aan.

21-02-2013_weerfoto__badhuiswal_.jpg
Badhuiswal 

Zaterdag neemt bewolking toe en deze is ook dikker. Hierdoor kan in de avond of nacht naar zondag (mot)sneeuw vallen. De noordoostenwind trekt flink aan en kan op enkele plekker vrij krachtig worden. De middagtemperatuur komt uit op 1 graad. Zondag blijft het flink waaien en noordoosterlijke richting. Er is meer kans op enkele lichte sneeuwbuien, maar de lucht is wel iets zachter waardoor de temperatuur naar 2 tot 4 graden kan stijgen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Over de foto van Harry ten Klooster van de Badhuiswal. Nu is mijn vraag aan hem of wij 2afdrukken van die foto konden krijgen (tegen betaling uiteraard) . Mijn man en schoonzus hebben daar jaren gewoond in hetzelfde huis van de foto . Boven waren de slaapkamers van hun. Voor hun is dat nostalgie en zulke mooie foto,s hebben ze niet . Zou dit erg fijn vinden. B.v.d. Hoor van U.


    Maak melding

Reageer