Grote namen naar ‘RTL viert de zomer’ in Zwolle

Zwolle – Niemand minder dan Miss Montreal, Nielson, The Opposites, Laura Jansen, de 3JS, Caro Emerald en Kane openen op 22 juni officieel de zomer tijdens het RTL Viert de Zomer Concert. Vanaf 13.30 uur start het feest op de eerste hele zomerdag in 2013. Voor de tweede keer wordt Park de Wezenlanden in Zwolle het decor van dit gezellige concert.

25-08-2012_rtl_viert_de_zomer_10.jpg

Dè start van de zomer wordt dit jaar gegeven door het RTL Viert de Zomer Concert. Een mooi begin van het festival seizoen met een line-up van imposante namen. Voor slechts € 25,- per ticket kun je vanaf 13.30 uur genieten van zeven optredens. Tussendoor wordt het feest compleet gemaakt door een zomerse DJ en de avond wordt spectaculair afgesloten door Kane. Iedereen is welkom. Gezellig met een geliefde, een groep vrienden of de hele familie genieten van de start van de zomer. Kaarten voor het RTL Viert de Zomer Concert zijn hier verkrijgbaar.

2012

Het RTL Viert de Zomer Concert werd vorig jaar op dezelfde locatie gehouden en was een groot succes. De 15.000 bezoekers genoten van dit zomerse concert. “Vorig jaar geweldig feest. Dit jaar maar weer. Heb er zin in”, “Leuk feestje was dat! Voor herhaling vatbaar!! In Zwolle!!” en “De hele dag was genieten: Geweldig!!!” waren enkele reacties.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. De 15.000 bezoekers genoten van dit zomerse concert. ⤽Vorig jaar geweldig feest. Dit jaar maar weer. Heb er zin in⤝, ⤽Leuk feestje was dat! Voor herhaling vatbaar!! In Zwolle!!⤝ en ⤽De hele dag was genieten: Geweldig!!!⤝ waren enkele reacties.Een vriendin van mij was daar met haar vrijgezellenfeest, en ik heb toch hele andere reactie’s gehoord. Vooral de wachttijden bij het eten/drinken, de prijzen en de aanwezigheid (ruim voor zonsondergang geen wijn meer te krijgen) daarvan waren veel genoemde klachten.


    Maak melding

Reageer