Uitbreiding aantal commissarissen bij PEC Zwolle

Zwolle – De Raad van Commissarissen bestaande uit Adriaan Visser, Han Brouwers, Rene Buysrogge, Gerrit Jansen, Erben Wennemars en Cees Meijntjes is recentelijk uitgebreid met Evert Leideman en Marion Roefs.

Evert Leideman (48 jaar) is sedert 1 oktober 2008 directeur/bestuurder van woningcoorperatie deltaWonen. Hij heeft ruime bestuurlijke ervaring zowel binnen de bankwereld, de verzekeringsbranche als binnen de zorgsector. Marion Roefs (46 jaar) heeft 1 mei 2010 het Centrum voor Commissarissen en Toezichthouders (Het Centrum CT) opgericht. Een zelfstandig opererend bureau gericht op bemiddeling in en professionalisering van commissarissen en toezichthouders. Daarvoor heeft zij o.a. als directeur Recruitment ruime advieservaring opgedaan bij tal van zowel profit als non profit organisaties.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Ik heb nooit echt goed begrepen waarom Erben Wennemars commissaris is. De sportman heeft van bestuurlijke zaken geen kaas gegeten, en zit er volgens mij alleen vanwege zijn naamsbekendheid. Enig intellect is bij hem oook al niet bekend. Maar leuk voor hem, dat hij op deze manier een behoorlijk zakcentje heeft, en mede daardoor in een dikke Volvo kan rijden.


  Maak melding

 2. Ik als supporter ben deze mensen zeer erkentelijk voor de interne rust en verleende dienst.
  Weliswaar niet altijd op de voorgrond, maar toch voor de 100% aanwezig.
  Laten we deze mensen en hun werkzaamheden alsjeblieft niet verwaarlozen.

  PEC lijkt naast het vertoonde spel, stappen te gaan maken.
  Een octopus dat haar tentakels verder in de Zwolse samenleving en regio
  dient te verspreiden, en de stad nog meer op de kaart zet.  Maak melding

 3. @johan, fijn aanvulling. Want mensen zo als rene1990, doet net of hij weet dat ze er iets mee verdienen, maar blijken het dus mis te hebben.

  Jaloezie of zo maar wat roepen in de ruimte?


  Maak melding

 4. Die Meintjes zit toch alleen maar gratis mee te tanken in het sponsorhome,nooit begrepen wat voor functie deze gratis meetanker heeft gehad.


  Maak melding

 5. Allemaal mensen zonder voetbalachtergrond. Een voetbalclub kan je niet als een normaal bedrijf leiden, daar komen andere facetten bij kijken.
  Een mooi voorbeeld is de Stentor tribune. Slecht bezet bij “normale” wedstrijden en bezet met supporters van de tegenpartij als de topclubs in Zwolle spelen. Iedereen kan daar kaarten voor kopen maar ik kan als Zwollenaar geen kaartje bij de Primera kopen zonder clubcard.
  Daar is over nagedacht..
  En waarom moeten er 8 (!) mensen in de RvC zitten ??
  Zet dan Klaas Drost erbij…
  PEC is een voetbalclub en geen bedrijf. Voetbal is een volkssport en geen product.


  Maak melding

 6. @Erwin en rene1990, soms gebeuren er dingen, die je van te voren niet verwacht zoals met de Stentor tribune. Geef ze de kans om iets te veranderen. Waarom gelijk oordelen.

  En wanneer er 8 mensen in de RVC wat is daar mis mee. Wanneer dit inderdaad “vrijwilligers”werk is, dus iets wat je doet naast je gewone werkzaamheden. Is het toch mooi wanneer je dit met eer mensen kunt doen.

  Weten jullie of ze ooit geprobeerd hebben of oud spelers zoals Klaas Drost enz. er bij te betrekken?
  Misschien willen of kunnen ze wel niet.
  Denk je wanneer je alleen oud voetballer bent je genoeg capaciteit hebt om in de RVC plaats te nemen?


  Maak melding

 7. @ Erwin, niet zomaar wat roepen. Je bent namelijk totaal niet op de hoogte. Voor de risicowedstrijden, zoals Ajax en Feyenoord, dien je wel degelijk in het bezit te zijn van een CC, als je op de Stentortribune wil plaatsnemen. Probleem is alleen dat Ajax en Feyenoord door heel het land supporters heeft, dus ook in de regio Zwolle. De Feyenoorders die afgelopen zondag op de Stentortribune zaten konden dan ook makkelijk via bevriende PEC-supporters, familieleden, buren etc. aan kaarten komen. Daar valt weinig aan te doen. Helaas. Of je moet elke bezoeker van het stadion om legitimatie vragen, die dan vervolgens moet corresponderen met de naam op het kaartje. Maar ja, da’s onbegonnen werk natuurlijk….


  Maak melding

Reageer