Kabouter Plop gaat op vakantie in Zwolle

Zwolle – Plopperdeplopperdeplop! Ga je met Kabouter Plop en zijn beste kaboutervrienden mee op vakantie? Plop hoeft niet lang na te denken als tante Plap vraagt of hij komt logeren in haar vakantiepaddestoel.

Samen met Klus, Kwebbel en Lui vertrekt hij om te kunnen genieten van een rustgevende droomvakantie en trekt hij door heel Nederland! Studio 100 presenteert de nieuwe Kabouter Plop show ‘Vakantie vol verrassingen’ waarin Plop samen met zijn vrienden weer grote avonturen beleeft. De droomvakantie verloopt namelijk alles behalve rustgevend, want Plop en zijn kaboutervrienden komen voor allerlei verrassingen te staan… Wil je ontdekken hoe dit afloopt? Zet dan je kaboutermuts op en kom op zondag 17 maart zingen, dansen en lachen samen met de leukste kabouters in Theater De Spiegel in Zwolle!

Inhoud
Kabouter Plop komt logeren in de vakantiepaddenstoel van tante Plap. Samen met Klus, Kwebbel en Lui vertrekt hij om te kunnen genieten van een rustgevende droomvakantie.

Terwijl ze buiten aan het genieten zijn, vindt Klus een rups en doopt hij deze om tot zijn nieuwe huisdier. Maar wat begint als een nieuw vriendje voor Klus, wordt al snel de grootste nachtmerrie van de andere kabouters. Niets loopt zoals het moet en al snel blijkt de rustgevende vakantie niet te zijn wat ze ervan verwacht hadden…

Praktische informatie

Kabouter Plop ‘Vakantie vol verrassingen’ is van 19 januari 2013 t/m 17 maart 2013 te zien in de Nederlandse theaters. Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl.

Tickets voor deze kaboutershow zijn te koop aan de kassa’s van de theaters, via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en op www.seetickets.nl.

In Zwolle is Kabouter Plop ‘Vakantie vol verrassingen’ te zien op 17 maart 2013 om 13.00 uur en op 15.15 uur.

 

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen.

De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de kassa’s van de theaters. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer