Windesheim aanwezig tijdens People’s Business

Zwolle – Op 7 maart presenteert Windesheim zich tijdens People’s Business Zwolle dat plaatsvindt bij het Deltion College in Zwolle. Met onder andere een masterclass Cocreatie en Klantbeleving door associate lector Dr. Marcel Weber, over samenwerken in innovatietrajecten.

Tijdens deze masterclass draait het om het betrekken van klanten in innovatieprojecten. ‘‘Het actief betrekken van klanten in innovatieprojecten is de laatste jaren steeds meer aan belangstelling gaan winnen. Klanten cocreatie biedt organisaties namelijk tal van voordelen’, aldus Marcel Weber. Windesheim is verder aanwezig met een eigen stand, waar afwisselend docenten, lectoren, studenten en studentondernemers onderwerpen belichten die van belang zijn voor bedrijven en organisaties in de regio. Daarnaast organiseert Windesheim in samenwerking met Deltion en de provincie Overijssel een stage-en afstudeermarkt, het zogeheten Student-meets- Business. Ter plekke kunnen bedrijven vacatures plaatsen en kan er een match gemaakt worden tussen student en bedrijfsleven.

Windesheim en People’s Business Zwolle

People’s Business Zwolle is een professioneel platform voor Windesheim om in contact te komen met regionale ondernemers en de dialoog aan te gaan. Studenten en studentondernemers worden betrokken bij het evenement zodat zij de ondernemers achter bedrijven ontmoeten en kennis op kunnen doen op het gebied van ondernemen. De zevende editie van het dynamische People’s Business Zwolle wordt op 7 maart 2013 gehouden bij het Deltion College in Zwolle. Bezoekers kunnen zich gratis registreren via www.peoplesbusinesszwolle.nl

Artikel delen:

Reageer