SWZ opent woonwinkel met studentenloket

Om (toekomstige) huurders en kopers nog beter van dienst te zijn, opent SWZ maandag 25 juni 2007 haar nieuwe woonwinkel aan het Lübeckplein 62. Dit is tegenover het Stadskantoor. Het pand aan de Burgemeester van Roijensingel komt daarmee te vervallen en het merendeel van de medewerkers gaan werken op het hoofdkantoor aan de Galvaniweg.

De woonwinkel is het informatiepunt van SWZ waar service voorop staat. De klant kan hier aan het Lübeckplein allerlei informatie op het gebied van wonen krijgen. Nieuwe projecten, huur- en koopwoningen en andere diensten en producten worden in de winkel gepresenteerd. Maar ook voor een huuropzegging, een betaling of voor informatie over onze woningen kan men terecht in de woonwinkel. In de nieuwe woonwinkel van SWZ opent Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) tijdens de GRASweek in augustus een studentenloket. Hier kunnen de Zwolse studenten straks onder meer terecht voor al hun vragen over huisvesting, studie- en studentenleven. Studenten die bijvoorbeeld problemen hebben met hun huisbaas of hun studie kunnen ook bij het loket terecht voor juridisch advies. Het loket zal deze studenten met raad en daad bijstaan.

Belangrijke data

Op vrijdag 22 juni vindt de verhuizing plaats en is SWZ alleen telefonisch te bereiken. Vanwege de officiële opening is SWZ op vrijdag 29 juni vanaf 15.00 uur gesloten. Op zaterdag 30 juni staan tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren van de woonwinkel wagenwijd open. Alle huurders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de winkel te bezichtigen. Ook zijn er deze dag leuke prijzen te winnen, worden er gratis ijsjes uitgedeeld, zijn er spetterende circusacts te zien en kunnen kinderen zich uitleven op het SWZ-springkussen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. GEFELICITEERD SOOZ! (en ook SWZ natuurlijk) 🙂
    Ik kom zeker een kijkje nemen (als ihet dan wel na de grasweek helaas…)


    ⚠️ Meld

Reageer