Waarschuwingsschot na bedreiging in Zwolle

Zwolle – Op zaterdagmiddag 23 februari heeft de politie op de afrit Heerde-Zuid van de A50 drie mannen aangehouden naar aanleiding van een melding van een bedreiging eerder die middag in Zwolle. Bij de aanhouding is door de politie een waarschuwingsschot gelost. Niemand raakte daarbij gewond.

Rond 14.45 uur kreeg de politie een melding dat in Zwolle een man was bedreigd door drie mannen. Mogelijk was daarbij sprake van een vuurwapen. De drie mannen zijn na de bedreiging weggereden in een auto. De politie is op zoek gegaan naar de auto. Deze werd rond 16.15 uur stilstaand aangetroffen op de afrit Heerde-Zuid van de A50. In de auto zaten drie mannen. Omdat bij de melding sprake was van een vuurwapen werd een zogenaamde uitpraatprocedure opgestart. Omdat de mannen hier niet alle drie op reageerden is daarbij een waarschuwingsschot gelost. Hierop stapten de mannen uit en konden ze worden aangehouden. Het betreffen mannen van 21 jaar uit de gemeente Ommen, 27 jaar uit de gemeente Franekeradeel en 25 jaar uit Leeuwarden. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. BP tank station aan de IJsselallee volgens mij. Was afgezet toen ik er langsreed en slipsporen van autobanden op de weg. Beetje vaag omschreven, maar goed :-).


  Maak melding

 2. Dit schrijft een wijkagent op Twitter:

  Een man aangehouden die verdacht wordt van ontvoering met bedreiging. Onderzoek volgt. #fb#politie #assendorp


  Maak melding

 3. Haha, uitpraat procedure? Door een megafoon: “We willen graag jullie kant van het verhaal horen!”. “Hebben jullie spijt?”…….*pang!*


  Maak melding

 4. nee dat was mijn bmw.was geen bedreiging.weet je wie politie hebt gebelt was jan h. in zwolle.die hebt vals melding gemaakt.en politie moet minder gaan triller op ze benen ze moet beter leren oefenen.duss dat weet jullie al vast dat mijn auto was dat ik aangehouden bent met me broers.ik ben niet zo van wouten..
  groet felice grottello uut stegeren


  Maak melding

 5. wou je zeggen dat jullie zo slim zijn.vooral @1stjohn jij bent grote jongen he.politie moet niet zo arogant gaan doen ieder geval ik heb deze site uit geprint jullie worden allemaal aangeklaagd inclusief de politie agentje wie laast lach lach als best whahaha  Maak melding

 6. De familie ***** (Edited door admin) lichten allemaal bedrijven op. Wij hebben al meerdere meldingen van diefstal en niet betaling van spullen ontvangen bij de deurwaarder. Ze kopen spullen op marktplaats en andere sites en betalen ze niet. Vervolgend verkopen ze alles weer door. Alle spullen worden bezorgd op ******* (Edited door admin) in Zwolle.


  Maak melding

Reageer