Kledingbank Zwolle op zoek naar kinderkleding

Zwolle – We leven momenteel in een crisistijd waardoor veel mensen in de financiële problemen gekomen zijn (komen) en zichzelf niet meer van kleding en schoeisel kunnen voorzien. Dit is een van de hoofdredenen waarom de Kledingbank in Zwolle gestart is. Op deze manier willen zij een bijdrage leveren aan de armoedebestrijding in Zwolle.

kledingbank_zwolle.jpg

Doel van de Kledingbank is deze mensen te voorzien van bruikbare kleding die gratis 1x in de maand wordt uitgedeeld (kinder- en volwassenenkleding). Helaas kon de uitgifte van kinderkleding op 3 februari jl. niet doorgaan door een tekort aan kinderkleding. Dit terwijl meer dan 130 kinderen in Zwolle van de Kledingbank afhankelijk zijn voor hun kleding en schoeisel. Deze kinderen staan dus letterlijk in de kou. Daarom een dringende oproep om kinderkleding vanaf maat 104 voor zowel jongens als meisjes (en dan met name broeken) te doneren aan de Kledingbank Zwolle. U kunt de kleding deponeren in de Humana inzamelcontainer die bij het pand van de Kledingbank staat aan de Ruusbroecstraat 205.

Bij grotere hoeveelheden of als u de kleding graag persoonlijk wilt afleveren kunt u ook een afspraak voor inbrengen maken met de coördinator mevrouw Alice Verbaten. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-16727278 . Ook kunt u natuurlijk bij haar terecht voor meer informatie. Meer informatie over de Kledingbank is ook te vinden op hun website www.kledingbankzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer