Zwolle heeft eerste online videotheek

De eerste online videotheek van Zwolle is het nieuwste project van Frank Muntz van Muntz Internet Strategie. Een regelrechte primeur voor de Zwollenaar.

Het is een 100 % legale download-videotheek. Je kan hier virusvrij films, muziek en games downloaden. Topfilms als bij een echte videotheek en muziek uit de top 40 vind je er niet, maar er kan best wat leuks voor je tussen zitten. Als je iets eenmaal gedownload hebt kan je hem wel zo vaak als je wilt zien op je computer.

Meer info via www.videotheekzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Best grappig verzonnen ….. zeker niet de nieuwste films. Een voordeel … hoef je voor erotiek niet meer over straat met je dvd onder je jas ha ha ha ;D


  ⚠️ Meld

 2. Ik denk dat ik het gratis “illegaal” downloaden van de nieuwste films, die in Nederland nog niet eens in de bioscoop zijn maar op een laag pitje zet om deze onbekende films betaald te downloaden.  ⚠️ Meld

 3. HAHAHA wat heeft Zwolle ermee te maken… ?? De servers staan niet eens in Zwolle (zie sidn).

  Volgens mij zou de titel dan ook moeten zijn: Zwollenaar heeft (eerste) onlinevideotheek.

  Als er wel een vestiging in Zwolle is, lijkt het mij sterk dat als een download gedeeltelijk mislukt. Je dan even naar de videotheek wandelt met je usb stick voor de .PAR’s ;D

  @Roy Inderdaad een belabberd aanbod, ik heb heeeel veel films gezien maar de meeste heb ik nog nooit van gehoord. Check maar eens op http://www.imdb.com 8)


  ⚠️ Meld

 4. Frank, gefeliciteerd van een oude bekende uit de neus tijd 😉 Was hier 8 jaar eerder aan begonnen.

  Werner je hebt gelijk 😉

  @ Chrizz zeur niet zo geef het een kans.  ⚠️ Meld

 5. Hahahaha, op de voorpagina staat een advertentie voor DVD-ripper: “Rip, kopieer en brand dvd films!” Daar gaat je bizz, hoe krijg je het voor elkaar ;D ;D ;D


  ⚠️ Meld

 6. Bedankt voor jullie opbeurende berichtjes 😉 maar heb je al eens geken bij die overheerlijke recepten ;D ;D ;D die vind je nergens!

  Maaaaarrrrrr edje …… wie is u :- mail mee anders ff … moet iets met een Nunspeet connection te maken hebben toch ….. ????


  ⚠️ Meld

 7. Hm….. een paar titels komen me vaag bekend voor. ?⤰?©n film heb ik zelfs gezien: “Vampire Clan”.
  Ook wel ‘apart’: kijk je bij series dan zie je staan: “Muntz en Van de Wint” en dat meerdere keren. Waar ken ik die naam ‘Muntz’ toch van? Niet van TV, that’s for sure 8)
  Verder zie ik ‘Stille nacht’ staan, die titel komt me bekend voor maar ik geloof dat ik het daarmee wel zo’n beetje heb gehad; niet echt interessant vind ik. Zeker als je naar die prijzen kijkt. Bij Videoland kan je goedkoper uit zijn als je daar gebruik maakt van sommige acties zoals dubbele huurtegoed krijgen.

  de link van abc vond ik niet echt prettig; wat een zooitje is het daar :'(


  ⚠️ Meld

Reageer