The Love Boat kiest nieuwe koers

Zwolle – Na 4 grote editie nu dit jaar 4 kleine edities. "Na drie keer op het Rodetorenplein en een keer de winter op de Willem`Jan hebben we toch moeten besluiten om een andere koers te gaan varen. We hebben nog geprobeerd om toch nog een keer groot te gaan maar gezien de aantal bezoekers en dat sponsors zich terug trokken is het gewoon niet haalbaar om toch door te gaan met The Love Boat op het Rodetorenplein".

theloveboat_9-1.jpg
Voorlopig niet meer op het Rodetorenplein…

De organisatoren willen zeker niet dat de Love Boat ten onder gaat en zijn daarom gaan kijken hoe ze toch de Love Boat door kunnen laten varen. Met de komst van BarStout van eigenaar Bob Hoogstra, medeorganisator van The Love Boat, was het voor snel duidelijk dat de Love Boat doorgaat, maar dan alleen indoor en dan wel in BarStout. "We hebben nog steeds het doel om weer naar het Rodetorenplein te gaan, maar gezien alle omstandigheden lijkt ons dit nu de beste oplossing. 4 keer klein en misschien volgend jaar wel weer 1 keer groot op het Rodetorenplein. Voor dit jaar gaan we op 4 vrijdagen BarStout om toveren tot de Love Boat".

"We gaan voor 4 verschillende thema’s maar ook de hele Love Boat crew is aanwezig. Zo gaan we van start op Vrijdag 15 Maart met het thema Las Vegas ! Met DJ Devotion Miss Shania (dansers van DIFF) Nick Feenstra op sax een heuse Wedding Chapel, waar je voor een nacht kunt trouwen. Het gaat vooral om mensen te ontmoeten lekker te dansen en wie weet wat de nacht brengt. De tweede editie is op 14 juni (Ibiza party), de derde op 6 september (Pink Circus) en we sluiten het jaar af op 19 november (Clubbing NY Glamour). Op deze manier blijft de Love Boat bestaan en hopen voor 2014 weer een Outdoor editie te organiseren op het Rodetorenplein. Voor meer info www.theloveboatzwolle.nl.

Artikel delen: