Kom kijken in de psychiatrie

Zwolle – Zaterdag 16 maart opent Dimence haar deuren op verschillende locaties. In Zwolle is iedereen van harte welkom op de locatie Grasdorpstraat om een kijkje te nemen en kennis te maken met de psychiatrie. Speciale gast deze dag is wethouder Dannenberg.

Op de locatie worden deze dag tussen 10.00 en 15.00 uur allerlei activiteiten georganiseerd. Om 11.30 uur gaat wethouder Dannenberg de discussie aan met Herbert van Petersen, regiodirecteur Dimence, over de wijk en de geestelijke gezondheidszorg. Doorlopend kunnen bezoekers deelnemen aan leuke workshops en presentaties bijwonen. En in de kennisquiz kunnen bezoekers hun kennis testen. Even bijkomen kan tussen de middag met een lunch onder het genot van muziek. Voor wie wil werken in de zorg kan deze dag snuffelen aan de psychiatrie. Er is een personeelsconsulent aanwezig die meer kan vertellen over het werken bij Dimence en de openstaande vacatures. En ook aan de kleintjes is gedacht, met speciaal voor hen georganiseerd vertier. Open Dag van Zorg en Welzijn

Het belangrijkste aspect van de Open Dag van Zorg en Welzijn is kennismaking met de zorg in alle facetten. Belangstellenden vinden bijvoorbeeld informatie over het zorgaanbod van Dimence, over Dimence als werkgever en Dimence als leeromgeving.

Informatie

Meer informatie is te vinden op www.dimence.nl/opendag. Adresgegevens: Dimence, locatie Grasdorpstraat, Grasdorpstraat 6 in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.