‘Freestyle Area’ krijgt podium op Fusion of Dance

Zwolle – 18 mei, nu al een legendarische datum voor vele van jullie. Fusion of Dance viert dan namelijk haar vijfjarig jubileum op de Wijthmenerplas in Zwolle. Fusion of Dance Festival, wat na 5 jaar uit is gegroeid tot het grootste festival van Noordoost Nederland zal ook deze editie, welke dit jaar in het pinksterweekend valt, zichzelf van haar beste kant laten zien. Zie jij jezelf al staan op een van de mooiste recreatieplassen die Nederland kent, met een zomerse temperatuur, een lekkere cocktail gecombineerd met een groots muziek aanbod en spetterende decors in verschillende area’s? Fusion of Dance Festival biedt het je allemaal en staat 100% garant voor een onvergetelijke festivaldag!

hve-20120519-0872.jpg

In het laatste weekend van januari had je de mogelijkheid om een heel weekend jouw Early Bird ticket te bemachtigen voor de vijfde editie van Fusion of Dance Festival wat op 18 mei plaatsvind. De organisaties Studio TaS en High Energy Events wilden via dit speciale weekend alle mensen die de vorige jaren geen mogelijkheid hebben gehad om een Early Bird ticket te kopen, tegemoet komen om voor dit vijfjarige jubileum wel een Early Bird ticket te kunnen bemachtigen. De organisatie kan spreken van een mega succesvol Early Bird weekend. In deze twee dagen zijn er meer dan 8.000 tickets verkocht en de organisatie wil hierbij dan ook alle Early Bird ticketkopers enorm bedanken voor het vertrouwen en enthousiasme . Uit deze cijfers blijkt maar weer dat Fusion of Dance Festival nog steeds een groot begrip is in Nederland waar vele duizenden mensen nu alweer naar uitkijken en terecht!

Festivalindeling
Fusion of Dance Festival gaat dit jaar het festivalterrein met de daarbij behorende area’s een nieuwe indeling geven, zodat de beleving voor de vaste Fusion of Dance-bezoeker weer even anders zal zijn. Wat de organisatie alvast kan verklappen is dat, na het succes bij de indoor-editie, de ‘Freestyle Area’ ook bij de komende outdoor-editie een eigen area krijgt.

Meer informatie over de andere area’s en bijbehorende line-up volgt in de komende weken. Houd http://www.fusionofdance.nl/ in de gaten en blijf op de hoogte over de bekendmaking van de line-up, de laatste nieuwtjes en unieke winacties! Vergeet ons ook niet te volgen op www.facebook.com/fusionofdancefestival en www.twitter.com/fusionofdance
Tickets voor Fusion of Dance Festival zijn te koop op www.fusionofdance.nl en kosten €45,- ex. fee. Ook zijn de tickets te koop op www.highenergyevents.nl , www.studiotas.nl of bij 1 van de 450 Primera winkels in Nederland. De leeftijd voor Fusion of Dance Festival is 18+.Aftermovie Fusion of Dance Festival 2012: http://www.youtube.com/watch?v=kQhjLk0bshUAftermovie Fusion of Dance Festival 2012 (Harder Styles): http://www.youtube.com/watch?v=pUaCUeV05mY

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.