Warsteiner Ballonfiësta luchtfoto’s

Even leek het er op dat de weersinvloeden roet in het eten ging gooien, maar ook donderdag op de tweede avond  van het Warsteiner Ballonfiësta, konden gelukkig alle luchtballonnen het luchtruim kiezen.

Weblog Zwolle ging donderdagavond mee met een ballonvaart. Ondanks de grijze en heiige lucht leverde het toch een aantal leuke luchtfoto’s op.  Na een klein uurtje ‘varen’ over een afstand van 20 kilometer met een maximale hoogte van 1500 voet, zette captain Van Dijk na een perfecte landing waarbij de ballonmand rechtop bleef staan de ballon op een wei bij Staphorst aan de grond. Tijd voor champagne.


Het nieuwe sportcomplex aan de Oosterenk


Sloop Oosterenk stadion update


Meer luchtfoto’s van Zwolle, klik hier!

Artikel delen:
Reacties 5
 1. GEWELDIGE pics Pedro! Peperbus, stadion, PASSIEbloem. Maar je staat er verdeurie zelf niet op, als ik zeau snel doorblader. Zeau bescheiden he die grote fotograaf!


  ⚠️ Meld

 2. Bedoel, Harry ten K. vond het vast niet erg dat jij em ff op de feauteau zette voor dit mooie log. 😀 Misschien reageert Harry van de Hoogstraat hier nu eauk nog ff ;D


  ⚠️ Meld

 3. Pedro,

  Begrijp ik nu goed dat ik bij de zoon van Paula in de ballon heb gezeten?

  Had je weleens mogen zeggen!
  Mooie foto’s! en doe Paula de groeten!
  Jan


  ⚠️ Meld

 4. De wereld is klein Jan ( vooral vanuit zoâ????n ballon..). Ik vond het vrij indrukwekkend en zag pas zelf ook achteraf op de fotoâ????s dat jij er op stond. Volgend jaar maar goed maken Jan?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.