Zwollenaar (61) overvallen in garagebox

Zwolle – Een 61-jarige Zwollenaar wordt op dinsdagavond 13 november overvallen en mishandeld door drie mannen in zijn garagebox aan de Palestrinalaan. De overvallers zijn door bewakingscamera’s vastgelegd. Wie zijn dit? Bel gratis 0800-6070 als u weet wie of waar deze overvallers zijn. Wilt u anoniem bellen? Bel dan gratis 0800-7000.

https://youtu.be/jJpjhReM1mI 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Ik snap niet dat er zulke camera’s hangen met zulke onduidelijke beelden. Je ziet figuren met donkere kleding en een donkere huidskleur. Geen enkele vorm kun je herkennen in het gezicht. De camera’s hangen te hoog en de resolutie is belabberd slecht. Oude camera’s uit 2003 of ervoor.

  Heel veel sterkte voor het slachtoffer toegewenst. We denken aan je.


  ⚠️ Meld

 2. En sowieso nu dit past posten, 3.5 maand later is toch veel te laat?!
  Post het sneller zodat het nog vers bij mensen in het geheugen ligt.
  (is geen commentaar op Weblog Zwolle)


  ⚠️ Meld

 3. Inderdaad erg jammer dat deze beelden nu pas boven water komen.
  Verder, ik ben geschokt! Ik heb zelf een garagebox aan de Palestrinalaan. Eerder ook nog wel eens lekker sleutelen aan een brommertje, heerlijk hobbyen.. Maar sinds ik dit weet… ‘savonds sleutelen is inderdaad afgelopen. Alleen overdag, waneer de ruiten boven de deur voldoende licht door laten. Ik ga dan de garagebox in, doe de deur weer dicht en ik sluit deze af. Voor de zekerheid heb ik dan nog een knuppel in de garagebox liggen. Ik neem geen enkel risico!


  ⚠️ Meld

 4. Zwolle (uitz. 26/02-2013) opsporing verzocht – avro
  Een man werd in Zwolle overvallen, die in zijn garagebox sleutelde aan zijn brommers. Onder bedreiging van een vuurwapen en na mishandeling van het slachtoffer maakten de drie daders een portemonnee buit. Mede door onze uitzending konden er vorige week een 24, 30 en 32-jarige man uit Zwolle worden aangehouden. Het drietal is gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijven voorlopig ingesloten.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.