Op de catwalk voor de Voedselbank

Zwolle – Diverse Zwolse ondernemers slaan samen met Ladies’ Circle Zwolle de handen ineen voor de Voedselbank. Tijdens een modeshow in Hotel Lumen op zondag 17 maart a.s. tonen verschillende dames- en herenmodezaken hun voorjaarscollecties voor 2013. De modeshow wordt muzikaal omlijst door DJ Etiënne La Faille.

De opbrengst van deze modeshow komen volledig ten goede aan de Voedselbank Zwolle en omstreken. De Voedselbank verstrekt voedselpakketten aan mensen die onder een bepaald bestaansminimum leven. “Juist in deze economische tijden kan de Voedselbank extra steun hard gebruiken. Het is geweldig om te zien hoe de Zwolse ondernemers de handen ineen slaan en speciaal voor de Voedselbank deze modeshow aanbieden” zegt Thea Freudenberger van Ladies’ Circle Zwolle. De modeshow start om 16:00 uur in Hotel Lumen. DiCapolavori, Expresso, La Ropa, LEV, Life Style, Beermann Mode, Sjiek de Friemel Kinderkleding en Nico brillen tonen dan de nieuwste voorjaarsmode. Kaarten kosten € 10 per stuk. Met als aanbieding twee kaarten voor € 15. Mail hiervoor naar ladiescircle@hotmail.com of bel met Thea Freudenberger op 06-22212143.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. hey
    ik was ook bij de modeshow mag ik meschien volgend jaar ?????met de kinder mode lopen?????? en ik heb een vraag ik zoek een pepaalt kleding stukken van de modeshow wil je even alle merken en foto’s opsturen???

    ;):):)


    Maak melding

Reageer