Start inschrijving Business Run Halve Marathon

Zwolle – De inschrijving voor zowel de Rabobank Business Run als de Scania 4EM Business Run, van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival op zaterdag 8 juni, is geopend. Bedrijven kunnen onder hun eigen naam één of meerdere groepen deelnemers inschrijven en zodoende meedoen in de bedrijvenklassementen. Voordelen zijn onder andere dat de bedrijfsnaam wordt vermeld in de uitslagen en dat er voor de lopers een speciaal ontvangst na de finish wordt gearrangeerd.

De Business Runs kunnen voor bedrijven aantrekkelijk zijn, omdat er voor ieder bedrijf veel publiciteit is. Zo stelt de wedstrijdspeaker het bedrijf voor, wordt de bedrijfsnaam vernoemd in de uitslagen, krijgen de winnaars een wisselbeker en wordt er voor elk team een speciale ruimte gecreëerd voor het Stadhuis op het Grote Kerkplein. Alle deelnemers ontvangen een functioneel loopshirt en voor hen ligt er een medaille na afloop klaar. Een bedrijf kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om te lopen in het outfit van het bedrijf.

De kosten voor inschrijving voor de Scania 4EM Business Run over 6,4 kilometer bedragen voor een eerste team van een bedrijf 250 euro en voor ieder volgend team 225 euro. Voor de Rabobank Business Run over 21,1 kilometer betaalt een bedrijf voor een eerste team 295 euro en voor een ieder volgend team 275 euro. Hierbij komen nog de kosten voor een benodigde chip, waarmee deelnemers verplicht zijn om te lopen. Chips kunnen worden aangeschaft voor 4 euro per persoon. Deze chips zijn niet naamsgebonden en kunnen bij een volgend hardloopevenement met dezelfde tijdwaarneming opnieuw worden gebruikt.Bedrijven die eerder hebben deelgenomen aan één van beide Business Runs ontvangen begin volgende week informatie over de kosten en procedure omtrent inschrijving. Ook interesse? Stuur dan een mail naar inschrijvingen@halvemarathonzwolle.nl en krijg zodoende de benodigde informatie toegezonden! Kijk voor meer info over hardloopfestijn op www.halvemarathonzwolle.nl of volg de laatste nieuwtjes via Twitter (@marathonzwolle) en/of Facebook (HalveMarathonZwolle).

Artikel delen:

Reageer