Patiënten met IntermeZZo naar slipdag

Zwolle – Het trainingscentrum van Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. in Lelystad ontvangt zaterdag 20 april een tikje ongebruikelijke groep cursisten; namelijk zo’n 70 gasten van IntermeZZo, nazorgcentrum voor mensen met kanker. Zij gaan een sportieve dag tegemoet met spannende, leerzame en spectaculaire oefeningen in de auto.  Bijvoorbeeld oefening met waterhindernissen, sturen & manoeuvreren, remmen, in de berm & uit de berm, 4 X 4 terreinrijden….. en lekker glijden! Het beloofd een  spectaculaire dag te worden.

De slipdag is mogelijk gemaakt door tal van sponsoren, die in een unieke onderlinge samenwerking een groot aantal mensen met kanker en hun naasten een  hele gezellige dag kunnen bieden. Corine den Hollander van IntermeZZo legt uit: "Op het eerste gezicht lijkt het een wat gekke combinatie, kankerpatiënten en een rijvaardigheidscursus. Maar als je even verder kijkt, zie je dat juist een activiteit als deze, waarbij inspanning en ontspanning zo prachtig samengaan, leidt tot een prachtige dag, waarin de ziekte even géén rol speelt. En dat is pure winst!"

In de ochtend zal een bus de complete groep IntermeZZo-gasten naar Lelystad brengen, waar de geheel verzorgde dag om 10.00 uur begint. In de namiddag zal de bus alle gasten weer terugbrengen naar Zwolle.

Aanmelden kan per mail aan intermezzo@nazorgcentrum.nl onder vermelding van Gladde Baan of telefonisch op nummer 038 – 424 60 88. Uiteraard kan binnenlopen ook. Dr. Spanjaardweg 29 gebouw B te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer