Harry ten Klooster, het oog van Zwolle

Zwolle – Weblog Zwolle fotograaf Harry ten Klooster is afgelopen 19 februari 65 jaar geworden. Een leeftijd om met pensioen te gaan? Nou, nee hoor! Harry blijft voor Weblog Zwolle zijn persfoto’s maken. En dat doet hij van diverse activiteiten, politiek, sport, cultuur en voor de weerfoto steeds een andere typisch Zwolse locatie. Harry ziet alles!

harrytk.jpg

Ten Klooster: “Stoppen? Nee hoor. Ik kan niet stil zitten, dus ik ga voorlopig lekker door. Zolang het fysiek allemaal nog kan. Daarbij is Weblog Zwolle inmiddels een stukje van mezelf geworden, dat kan ik niet zomaar loslaten. Door dit werk blijf je betrokken bij de maatschappij en krijg je waardering. Daar kan een mens toch niet zonder?”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

36 gedachten over “Harry ten Klooster, het oog van Zwolle”

  1. Fantastisch dat je door blijft gaan, midden in de samenleving, met prachtige en vaak ook onverwacht mooie plaatjes die precies weergeven wat er aan de hand is. Soms lijkt het dat je er al bent voordat er iets gebeurd is. Een scherp gevoel dus. Gefeliciteerd met je 65 tigste

  2. Hoihoi Harry,

    Heb je nog meer foto’s van de blauwvingerdag van 31 juli?

    Ik stond bij de PEC Zwolle stand met shirt van pec zwolle met nummer 22 aan.

    groeten Gertjan
    (gj.jansen@Home.nl)

  3. Harry ook bij de club 65 wat heb je dan een jong vrouwtje,heb een berichtje gedaan over zondag naar redactie.deurgaon he

  4. Dag Harry.
    Hoe kan ik aan de foto’s komen die gemaakt zijn van de huldiging van Geert Brettscheider ter gelegenheid van zijn 80 jarig vakbondsjubileum?
    Op 23 september in de Vrolijkheid.
    Dit in verband met verzoek van de familie (voor het plakboek).
    Eventueel hieraan verbonden kosten vergoeden we uiteraard.
    Graag hoor ik van u.
    Met vriendelijke groet,
    Harry Kelly
    Senioren Abvakabo afd. Zwolle.

  5. @dick dat is niet wat ik begrepen heb. Ik weet wel dat Harry rustiger aan gaat doen, maar Harry zal niet helemaal stoppen bij WLZ.
    Sinds De Swollenaer enkele jaren geleden is overgenomen is het daar met de redactie bergafwaarts gegaan, dus wanneer ze iets melden is dat vaak van bedenkelijk niveau, zo ook nu. 🙂

  6. Harry gaat inderdaad niet stoppen. Dat wil hij niet 😉
    Hij doet het wel rustiger aan en maakt meer tijd voor zijn teken- en schilder kunsten.
    Harry blijft doen; de dagelijkse weerfoto, PEC Zwolle en diverse jubilea binnen de gemeente Zwolle.

  7. Per 1 januari stopt hij (HtK) als fotograaf van Weblog Zwolle. Om zijn oude liefde tekenen en schilderen op te pakken

    . Duidelijker had De Swollenaer niet kunnen worden…Eerlijker wel 😮

  8. Haha, veldwachter, het loont om ook de artikeltjes hier te lezen en niet alleen sommige reacties of slecht ge”informeerde periodieken:
    uit bovenstaand artikel:

    Harry blijft voor Weblog Zwolle zijn persfoto’s maken. En dat doet hij van diverse activiteiten, politiek, sport, cultuur en voor de weerfoto steeds een andere typisch Zwolse locatie.

  9. of van recentere datum 🙂 de reactie van Admin:

    Bericht door Admin., op 24 november 2014 20:13 Harry gaat inderdaad niet stoppen. Dat wil hij niet Hij doet het wel rustiger aan en maakt meer tijd voor zijn teken- en schilder kunsten. Harry blijft doen; de dagelijkse weerfoto, PEC Zwolle en diverse jubilea binnen de gemeente Zwolle.

Reacties zijn gesloten.