Dames SV Zwolle winnen van Wifi4all/Angeren1

Zwolle – Na de nederlaag van vorige week waren de dames van Zwolle gebrand om op zondag 3 maart met winst naar huis te gaan. Diverse dames hebben te kampen met blessures waardoor Sharmaine Oerbekke en Valasia Englezos helaas deze wedstrijd moeten toekijken vanaf de bank, ook worden de laatste wedstrijden gecoacht door Joop Patjanan. Al met al een week met wisselende emoties, toch gingen de dames geconcentreerd en gefocust de wedstrijd tegemoet.

Het startsignaal was gegeven en de dames van Zwolle begonnen met een sterk staaltje verdedigen aan de eerste aanval van Angeren. Hier kwam een snelle omschakeling van Zwolle om de hoek kijken, waardoor de bal op hoog tempo richting het doel van de tegenpartij gespeeld werd. Door te hard verdedigen door Angeren kwam hier een penalty uit die Nienke Reumer scherp erin wist te schieten, 1 – 0 voor Zwolle.  Na deze penalty bleef het redelijk gelijk opgaan tot de stand 3 – 3 was. Zwolle pakte het over en ging door hard samenwerken en door snelle omschakelingen de pause in met een mooie voorsprong van 10 – 6. Daarnaast mag ook gezegd worden dat Taylor Onderberg een super goede dag had en super gekeept heeft. Klasse! Tevreden kunnen de dames van Zwolle terug kijken naar deze wedstrijd, de winst gaat mee naar huis, 17 – 10 voor Zwolle.

Doelpunten: 

Nienke Reumer: 5                  
Esmeralda Rigter: 2              
Jessica Tesselaar: 3
Eva v.d.  Meij: 3                    
Dyonne Kiezebrink: 2           
Sanne Carabain: 1
Miranda Oost: 1

Artikel delen:
Reactie 1
  1. De dames moeten nog 2 uit wedstrijden en omdat ze het daar steeds het moeilijkst mee hebben zou het fantastisch zijn als iedereen de dames daar komt steunen….


    Maak melding

Reageer