Rijden onder invloed

Aan het Groot Wezenland werd op donderdagnacht 22 juni een 36-jarige man uit Zwolle op zijn snorfiets staande gehouden voor een alcoholcontrole. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 725 ug/l. Hij kreeg een bekeuring voor rijden onder invloed en een rijverbod van acht uren. 

Aan de Oldeneelallee werd in dezelfde nacht een 16-jarige man uit Zwolle met zijn brommer op alcohol gecontroleerd. Bij de ademanalyse blies hij 170 ug/l. hij kreeg een rijverbod van twee uren.

 

Aan de Voorstraat werd in dezelfde nacht een 16-jarige man op een bromscooter voor een alcoholcontrole staande gehouden. Hij blies 315 ug/l. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat. Hij kreeg een rijverbod van vier uren.

Aan de Oldeneelallee werd op donderdagnacht 22 juni een 59-jarige man uit Dalfsen met zijn personenauto staande gehouden voor een alcoholcontrole. Hij blies 310 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van twee uren.

Een 57-jarige man uit Zwolle werd in dezelfde nacht op de Oldeneelallee met zijn personenauto op alcohol gecontroleerd. Bij de blaasproef blies hij een A. Bij de ademanalyse 420 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van vier uren.

Aan de Blaloweg werd op donderdagnacht 22 juni een 32-jarige man uit Zwolle met zijn personenauto staande gehouden voor een alcoholcontrole. Hij blies 575 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van vijf uren en zijn rijbewijs werd ingevorderd

Artikel delen:
Reacties 2
  1. goed bezig meneer de agent!
    Zo hoort het, al het volk dat een slokje teveel op heeft en een voertuig bestijgt (of dit nu een fiets, brommer of auto is doet er niet toe) moet meteen een fikse boete betalen! Durven jullie wel, andere mensen in gevaar brengen! (en je zelf ook nog eens van je hersencellen beroven, waar moet dat toch heen met onze kenniseconomie……)


    ⚠️ Meld

  2. Mee eens Herbert. Ik heb nog twee kinderen buiten spelen nu. En geloof me, dan kan je beter door oom agent aangehouden worden dan door mij.


    ⚠️ Meld

Reageer