Verkeersoverlast rond Isala ziekenhuis

Zwolle – Maandagmorgen is in de omgeving van de Isala Klinieken te Zwolle een start gemaakt met het aanleggen van uitwegen (in-/uitritten) voor de nieuwbouw van het complex.

weg_isala.jpg

Om dit te kunnen realiseren worden er tot en met 22 maart verkeersmaatregelen getroffen. Het weggedeelte tussen het Dokterspad en de Ceintuurbaan is afgezet. Er geldt er een éénrichtingsverkeer met rijrichting naar de Ceintuurbaan. De werkzaamheden leverden maandag tijdens de spits een filevorming van auto’s op. Diverse mensen beklaagden zich over de drukte op de Ceintuurbaan.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Het zat maandagmorgen compleet vast op de Ceintuurbaan. Lekker vlot dan ook die melding vandaag pas van de provincie. Mag morgen wel een half uur eerder van huis >:(


    Maak melding

  2. Aangezien de volgende kruising (Dr. Spanjaard weg) altijd al vast staat was het nu een drama (45 minuten extra) van morgen. Waarschijnlijk is deze afsluiting van achter een buro bedacht dit kan namelijk niet functioneren. Deze enig overgebleven kruising kan duidelijk dit verkeersaanbod niet aan. Nu mis je duidelijk de geplande maar afgeblazen ingang 1 kruising verder naar Heino toe. Op deze manier zullen nog meer kantoren leeg komen te staan bij deze belabberde verkeerssituatie. De werkende man/vrouw moet nu eenmaal op zijn werk kunnen komen. Hulde voor de ambtenaar die dit bedacht heeft; ook wij zullen nu eindelijk uit Zwolle vertrekken.


    Maak melding

  3. Ondanks de verbreding van de ceintuurbaan zal het ook in de toekomst op deze punten wel vastlopen .Daar helpt de verbreding ook niet mee want op bezoektijden van het ziekenhuis komen er auto,s van alle richtingen naar Zwolle en moeten op het zelfde punt zijn en afslaan waardoor het verkeer hinder ondervind


    Maak melding

Reageer