Wijkontbijt en Open Dag bij Fermate

Tijdens de eerste Nationale Week van Zorg en Welzijn, geeft Driezorg-locatie Fermate aan de Händellaan 315,een kijkje in het hart van zorg en welzijn. Met ´Proef Fermate´organiseert het woonzorgcentrum op 15 en 16 maart een Open Dag en een Wijkontbijt.

Tussen 16.00 en 20.00 uur zet Fermate haar deuren open voor het publiek. Iedereen die kennis wil maken met de mogelijkheden voor een actief woon, zorg- welzijnsleven bij Fermate, is van harte welkom! Daarnaast is er informatie over de mogelijkheden voor stage, opleiding en (vrijwilligers)werk. En, tussen 16.00 en 18.30 uur, verzorgt Peter Vader een act rondom het thema ‘mantelzorg’. Fermate wil graag op de hoogte zijn van wat er speelt in de wijk. Om die reden gaat zij – tijdens het wijkontbijt op 16 maart – graag met bewoners in gesprek! Tussen 08.00 en 10.00 uur staat een team van ongeveer 15 medewerkers klaar om met een ontbijtje de wijk in te gaan.

Wilt u zelf een ontbijtje ontvangen? Of kent u iemand die er één verdient? Meld uzelf of hem/haar aan via het woonzorgcentrum, tel. (038) 468 66 40.

Wilt u meer informatie over de activiteiten? Of bent u benieuwd welke andere Driezorg-locaties geopend zijn? Kijk dan op www.driezorg.nl/weekzorgwelzijn.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer